Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: bubu Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 44742
bubu F.C. Universitatea Craiova
99+99 Tactiek Batman All-in_V7
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


15e minuut.
Ruszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ruszczyński passt de bal met de wreef. Galván is nu in balbezit. Galván geeft de bal voor. Gürgenç springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu - F.C. Universitatea Craiova 1:0

21e minuut.
Steinke heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Steinke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bąbel springt en kopt de bal. Tomazzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Rosiewicz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bubu - F.C. Universitatea Craiova 1:1

29e minuut.
Luncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik speelt de bal door. Bula is nu in balbezit. Bula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu - F.C. Universitatea Craiova 1:2

38e minuut.
Bąbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šušnjević rent richting de bal. Luncik onderschept slim de pass. Luncik geeft een hoge lob. Steinke maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Rosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz geeft een hoge lob. Kotuniak kopt de bal weg. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula schiet op doel. Tomazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Steinke met de inworp. Bruneau onderschept slim de pass. Meneses rent richting de bal. Meneses geeft de bal voor. Bąbel krijgt zijn hoofd ertegen. Tomazzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu 60%, F.C. Universitatea Craiova 40%.
bubu - F.C. Universitatea Craiova 1:2

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tomazzi niet meer kan verder spelen. Gandara komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Luncik is nu in balbezit. Luncik draait met de bal, schiet en ... Rosiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bąbel rent richting de bal. Bąbel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Meneses geeft de bal voor. Klungelig pakt Rosiewicz de bal. Bula is nu in balbezit. Bula schiet op doel. Gandara maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prnjat komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ruszczyński passt de bal in één keer door. Prnjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Chada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chada krijgt een gele kaart. Prnjat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pelotas neemt zijn aanloop. Mieder bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Ruszczyński passt de bal met de wreef. Bąbel rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal geeft een hoge lob. Galván is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu 50%, F.C. Universitatea Craiova 50%.
bubu - F.C. Universitatea Craiova 1:2