Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamoflorin Sacalaz Tm
442din Tactiek 4-3-3 probe
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63.3 gemiddelde waardering 63.9
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Dutra da Silva passt de bal in één keer door. Arghirescu rent richting de bal. Romay begaat een overtreding. Romay krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dubini passt de bal in één keer door. Daar is Prałat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prałat geeft een lange en hoge pass. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen. N`Jie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Krzyżok controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Garnier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Ciappesoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule haalt uit met een fantastische trap. Szymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Romay rent richting de bal. Romay geeft een hoge lob. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap. Szymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Prałat probeert naar een medespeler te passen. Dutra da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra da Silva speelt de bal door. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel. N`Jie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 62%, Sacalaz Tm 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamoflorin - Sacalaz Tm 0:0

47e minuut.
Dutra da Silva met een sublieme pass. Daar is Dubini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubini geeft een hoge lob. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Sacalaz Tm 1:0

49e minuut.
Garnier is nu in balbezit. Garnier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prałat met een snelle inworp. Dubini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - Sacalaz Tm 2:0

56e minuut.
Tytek met een sublieme pass. Malković is nu in balbezit. Dutra da Silva begaat een overtreding. Dutra da Silva krijgt een gele kaart. Malković raakt geblesseerd tijdens het duel. Papace zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juraule maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Selić speelt de bal door. Prałat is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prałat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Dubini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prałat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałat geeft een lange en hoge pass. Arghirescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Garnier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prałat met een snelle inworp. Dubini geeft een lange en hoge pass. Krzyżok springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dubini geeft een lange en hoge pass. N`Jie met een sublieme pass. Daar is Malković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malković geeft een lange en hoge pass. Gortatowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Malković geeft een hoge lob. Ciappesoni heeft problemen om de bal te vangen. Gortatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Juraule is nu in balbezit. Juraule haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Krzyżok raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nowak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Garnier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mikrut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Papace kopt de bal weg. Gortatowski is nu in balbezit. Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Titirică verovert de bal door een tackle van achteren. Titirică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Malković bereikt de bal nog maar net als eerste. Malković geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciappesoni de bal. Juraule is nu in balbezit. Juraule haalt uit met een fantastische trap. Szymczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 52%, Sacalaz Tm 48%.
dinamoflorin - Sacalaz Tm 2:0