Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: medias95 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 56247
medias95 Twinstars
442 skew Tactiek 4-4-2 romb
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Toraman geeft een lange en hoge pass. Vega is nu in balbezit. Nigrin onderschept slim de pass. Nigrin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Twinstars 1:0

17e minuut.
Inworp. Von Wattenwyl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi geeft een hoge lob. Pittella krijgt zijn hoofd ertegen. Kaferski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ursache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Twinstars 2:0

23e minuut.
Michałek rent richting de bal. Michałek speelt de bal door. Pompili is nu in balbezit. Pompili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Twinstars 2:1

25e minuut.
Daar is Lungu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Militaru geeft een lange en hoge pass. Thái is nu in balbezit. Pompili rent richting de bal. Pompili schiet op doel. Durmadan bokst de bal weg.

35e minuut.
Militaru met een sublieme pass. Madero probeert naar een medespeler te passen. Michałek probeert naar een medespeler te passen. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 57%, Twinstars 43%.
medias95 - Twinstars 2:1

46e minuut.
Michałek geeft een lange en hoge pass. García Ruiz kan de bal niet met de borst controleren. García Ruiz speelt de bal door. Pompili rent richting de bal. Pompili draait met de bal, schiet en ... Durmadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
García Ruiz is nu in balbezit. Brandimarte onderschept slim de pass. Jurkemik onderschept slim de pass. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili draait met de bal, schiet en ... Durmadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Jurkemik speelt de bal door. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi passt de bal in één keer door. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin haalt uit met een fantastische trap. Kaferski bokst de bal weg. Ursache heeft problemen om de bal te vangen. Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak draait met de bal, schiet en ... Kaferski bokst de bal weg.

62e minuut.
Lungu probeert naar een medespeler te passen. Pompili is nu in balbezit. Jurkemik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jurkemik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jurkemik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pompili raakt geblesseerd tijdens het duel. Pompili wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Siwak met een sublieme pass. Von Wattenwyl speelt de bal door. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi geeft een hoge lob. Pittella maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaferski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Ursache probeert naar een medespeler te passen. Michałek rent richting de bal. Michałek probeert naar een medespeler te passen. Pompili bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Michałek is nu in balbezit. Michałek speelt de bal door. Lungu geeft een lange en hoge pass. Pompili krijgt zijn hoofd ertegen. Durmadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medias95 - Twinstars 2:2

83e minuut.
Toraman speelt de bal door. Richardsson rent richting de bal. Pittella verovert de bal door een tackle van achteren. Pittella draait met de bal, schiet en ... Vega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaferski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Siwak rent richting de bal. Siwak geeft een lange en hoge pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittella is nu in balbezit. Pittella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Toraman geeft de bal voor. Nigrin is nu in balbezit. Kleine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kleine krijgt een gele kaart. Nigrin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Von Wattenwyl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 54%, Twinstars 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
medias95 - Twinstars 2:2