Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olteanca FC_Arges
goo3 Tactiek 10 DOBRIN
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
45.1 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten formidable
adequate Passen formidable
average Verdedigen very good


2e minuut.
Dzigoński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nistor de bal onder controle te krijgen. Guiraud kopt de bal weg. Paszkowski rent richting de bal. Paszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pilecki is nu in balbezit. Pilecki geeft een hoge lob. Hyatt kan de bal niet met de borst controleren. Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - FC_Arges 0:1

6e minuut.
Pilecki probeert naar een medespeler te passen. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi passt de bal zonder na te denken. Dzigoński geeft een hoge lob. Paszkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Nistor geeft een hoge lob. Əlicanov probeert naar een medespeler te passen. Hyatt probeert de bal aan de voet te houden. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Daar is Kyriakoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - FC_Arges 0:2

14e minuut.
Daar is Rosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyatt is nu in balbezit. Paszkowski onderschept slim de pass. Paszkowski draait met de bal, schiet en ... Guiraud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński geeft een hoge lob. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rosa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Paszkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Nistor zijn tegenspeler op de grond. Paszkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dzigoński met een snel genomen vrije trap. Paszkowski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Sevgi met een sublieme pass. Dzigoński rent richting de bal. Dzigoński geeft een hoge lob. Makay probeert wanhopig de bal te grijpen. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - FC_Arges 0:3

24e minuut.
Dzigoński onderschept slim de pass. Dzigoński speelt de bal door. Paszkowski rent richting de bal. Paszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - FC_Arges 0:4

31e minuut.
Dzigoński geeft een lange en hoge pass. Paszkowski rent richting de bal. Paszkowski geeft een lange en hoge pass. Guiraud kan de bal niet met de borst controleren. Guiraud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - FC_Arges 0:5

36e minuut.
Pilecki passt de bal met de wreef. Guiraud is nu in balbezit. Rosa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rosa krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Kyriakoudis controleert de bal met de borst. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud geeft de bal voor. Paszkowski rent richting de bal. Paszkowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Abd El-Khalek heeft problemen om de bal te vangen. Dzigoński is nu in balbezit. Abd El-Khalek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abd El-Khalek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

45e minuut.
Senderos is nu in balbezit. Sevgi rent richting de bal. Sevgi geeft de bal voor. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 84%, FC_Arges 16%.
FC Olteanca - FC_Arges 0:5

47e minuut.
Paszkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rosa de bal onder controle te krijgen. Dzigoński geeft een hoge lob. Guiraud maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Guiraud rent richting de bal. Guiraud schiet op doel. Makay probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Daar is Sevgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgi speelt de bal door. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud haalt uit met een fantastische trap. Kyriakoudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Dzigoński met een snelle inworp. Paszkowski is nu in balbezit. Nistor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paszkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guiraud zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Makay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński geeft een hoge lob. Guiraud kopt de bal weg. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski schiet op doel. Makay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Sevgi de bal. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki met een sublieme pass. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud schiet op doel. Makay bokst de bal weg.

61e minuut.
Dzigoński is nu in balbezit. Dzigoński probeert naar een medespeler te passen. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dzigoński heeft problemen om de bal te vangen. Dzigoński passt de bal met de wreef. Paszkowski is nu in balbezit. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud haalt uit met een fantastische trap. Makay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Sevgi rent richting de bal. Sevgi geeft de bal voor. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - FC_Arges 0:6

77e minuut.
Sevgi geeft een hoge lob. Daar is Kyriakoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszkowski is nu in balbezit. Guiraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiraud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dzigoński passt de bal in één keer door. Sevgi rent richting de bal. Sevgi passt de bal zonder na te denken. Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszkowski draait met de bal, schiet en ... Makay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński geeft een hoge lob. Guiraud heeft problemen om de bal te vangen. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kyriakoudis geeft de bal voor. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzigoński met een sublieme pass. Paszkowski rent richting de bal. Paszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 83%, FC_Arges 17%.
FC Olteanca - FC_Arges 0:6