Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY-is-the-LIMIT medias95
2024-2025 Tactiek 442 skew
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 64.9
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Klungelig pakt Oportunista de bal. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittella passt de bal met de wreef. Nigrin rent richting de bal. Nigrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
García Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Caramitru passt de bal in één keer door. Langowski rent richting de bal. Langowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Caramitru rent richting de bal. Fita verovert de bal door een tackle van achteren. Codrescu onderschept slim de pass. Langowski rent richting de bal. Langowski schiet op doel. Durmadan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal in één keer door. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - medias95 1:0

28e minuut.
Ribolzi speelt de bal door. Von Wattenwyl is nu in balbezit. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin schiet op doel. Klein bokst de bal weg.

30e minuut.
Oportunista verovert de bal door een tackle van achteren. Oportunista geeft een hoge lob. Thái probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caramitru rent richting de bal. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Had met de inworp. Caramitru is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Had neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 46%, medias95 54%.
SKY-is-the-LIMIT - medias95 1:0

51e minuut.
García Ruiz geeft een hoge lob. Abdel Fatah geeft een lange en hoge pass. Fita geeft de bal voor. Von Wattenwyl kopt de bal weg. Nigrin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski rent richting de bal. Fita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fita krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Oportunista verovert de bal door een tackle van achteren. Oportunista passt de bal met de wreef. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Caramitru springt en kopt de bal. Durmadan bokst de bal weg.

63e minuut.
Jurkemik geeft een lange en hoge pass. Siwak kopt de bal weg. Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pittella rent richting de bal. Pittella haalt uit met een fantastische trap. Klein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Abdel Fatah met een snelle inworp. Klungelig pakt Had de bal. Had passt de bal met de wreef. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Klungelig pakt Had de bal. Trincea geeft een hoge lob. Caramitru is nu in balbezit. Caramitru schiet op doel. Durmadan bokst de bal weg. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Oportunista rent richting de bal. Pittella verovert de bal door een tackle van achteren. Nigrin rent richting de bal. Nigrin draait met de bal, schiet en ... Klein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKY-is-the-LIMIT - medias95 1:1

80e minuut.
Fita probeert naar een medespeler te passen. Jurkemik probeert de bal aan de voet te houden. Caramitru is nu in balbezit. Langowski rent richting de bal. Langowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caramitru is nu in balbezit. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski draait met de bal, schiet en ... Durmadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Nigrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nigrin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pittella neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - medias95 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 50%, medias95 50%.
SKY-is-the-LIMIT - medias95 1:2