Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: bubu Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16530
bubu FC Olteanca
99+99 Tactiek goo3
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
formidable Verdedigen weak


2e minuut.
Pérez Arango passt de bal met de wreef. Bruneau geeft een hoge lob. Daar is Hyatt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ruszczyński met een sublieme pass. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft de bal voor. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. Makay bokst de bal weg.

37e minuut.
Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz speelt de bal door. Deeke speelt de bal door. Nistor rent richting de bal. Nistor schiet op doel. Tomazzi bokst de bal weg.

40e minuut.
Pelotas verovert de bal door een tackle van achteren. Pelotas geeft een lange en hoge pass. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç draait met de bal, schiet en ... Makay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu - FC Olteanca 1:0

45e minuut.
Ruszczyński geeft de bal voor. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Kyriakoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç onderschept slim de pass. Gürgenç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu 35%, FC Olteanca 65%.
bubu - FC Olteanca 1:0

49e minuut.
Galván zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelotas speelt de bal door. Kyriakoudis rent richting de bal. Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Galván speelt de bal door. Ruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango geeft een hoge lob. Gürgenç maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu - FC Olteanca 2:0

53e minuut.
Klungelig pakt Galván de bal. Galván passt de bal in één keer door. Pelotas met een sublieme pass. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rosiewicz passt de bal zonder na te denken. Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango passt de bal zonder na te denken. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Prnjat komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pelotas passt de bal met de wreef. Galván is nu in balbezit. Galván passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prnjat de bal. Prnjat haalt uit met een fantastische trap. Makay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pérez Arango zal de hoekschop nemen. Prnjat krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pelotas probeert naar een medespeler te passen. Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango met een sublieme pass. Ruszczyński geeft een lange en hoge pass. Prnjat maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelotas de bal. Pelotas geeft de bal voor. Prnjat maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prnjat bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Abd El-Khalek geeft de bal voor. Nistor is nu in balbezit. Lozenco verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruneau met de inworp. Pérez Arango geeft een lange en hoge pass. Prnjat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu - FC Olteanca 3:0

80e minuut.
Kutlagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelotas rent richting de bal. Pelotas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prnjat de bal. Prnjat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Galván geeft een hoge lob. Daar is Kyriakoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prnjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prnjat draait met de bal, schiet en ... Makay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bubu - FC Olteanca 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bubu 29%, FC Olteanca 71%.
bubu - FC Olteanca 4:0