Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Universitatea Craiova Green Buffaloess
Batman All-in_V7 Tactiek vulturul
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 48.8
formidable Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Bąbel is nu in balbezit. Piechoczek onderschept slim de pass. Luncik maakt een afschuwelijke overtreding. Luncik krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Luzietti rent richting de bal. Sudrowicz onderschept slim de pass. Sudrowicz geeft een hoge lob. Bula rent richting de bal. Bula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bąbel rent richting de bal. Buzina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bąbel raakt geblesseerd tijdens het duel. Bąbel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bula maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Green Buffaloess 1:0

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Luzietti stond buitenspel. Kotuniak neemt vlug de vrije trap. Bąbel kopt de bal weg. Bula kan de bal niet met de borst controleren. Bula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Piechoczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luncik speelt de bal door. Bula is nu in balbezit. Bula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Green Buffaloess 2:0

22e minuut.
Bula passt de bal met de wreef. Bąbel heeft problemen om de bal te vangen. Llautureo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bąbel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bula legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kurajica bokst de bal weg. Paal!

32e minuut.
Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke geeft een hoge lob. Daar is Luncik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luncik haalt uit met een fantastische trap. Kurajica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Green Buffaloess 3:0

34e minuut.
Biserčić geeft de bal voor. Kotuniak speelt de bal door. Bušínský heeft problemen om de bal te vangen. Steinke is nu in balbezit. Steinke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Luncik passt de bal met de wreef. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel probeert naar een medespeler te passen. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula schiet op doel. Kurajica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Llautureo geeft een hoge lob. Śnieżek kopt de bal weg. Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Bula rent richting de bal. Bula schiet op doel. Kurajica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Gavrilescu komt het veld opgelopen. Podgorean komt het veld opgelopen. Bauman komt het veld opgelopen. Strzykalski komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Llautureo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Steinke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąbel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Universitatea Craiova 32%, Green Buffaloess 68%.
F.C. Universitatea Craiova - Green Buffaloess 3:0

56e minuut.
Llautureo geeft een hoge lob. Śnieżek rent richting de bal. Śnieżek geeft de bal voor. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula schiet op doel. Kurajica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula geeft een lange en hoge pass. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Podgorean de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Steinke is nu in balbezit. Steinke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Green Buffaloess 4:0

60e minuut.
Luncik met een sublieme pass. Klungelig pakt Bąbel de bal. Luncik geeft een lange en hoge pass. Bula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bula passt de bal in één keer door. Steinke rent richting de bal. Steinke geeft een lange en hoge pass. Luncik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Green Buffaloess 5:0

73e minuut.
Kurajica trapt de bal weg. Powell kopt de bal weg. Kotuniak is nu in balbezit. Kornai rent richting de bal. Kornai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Steinke geeft een hoge lob. Bula controleert de bal met de borst. Meneses speelt de bal door. Luncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Meneses probeert naar een medespeler te passen. Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke geeft een lange en hoge pass. Bula maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurajica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - Green Buffaloess 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Universitatea Craiova 33%, Green Buffaloess 67%.
F.C. Universitatea Craiova - Green Buffaloess 6:0