Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: nicolae dobrin
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 40821
FC_Arges SKY-is-the-LIMIT
10 DOBRIN Tactiek 2024-2025
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
61.1 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Cavas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdel Fatah. Cavas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cavas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guiraud maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abdel Fatah geeft de bal voor. Fiorentini heeft problemen om de bal te vangen. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszkowski onderschept slim de pass. Paszkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sułkowski is nu in balbezit. Paszkowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trincea. Trincea krijgt een gele kaart. Paszkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sevgi komt bij de bal en schiet. Klein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Sas is nu in balbezit. Sas geeft een lange en hoge pass. Əlicanov is nu in balbezit. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tłokiński met een sublieme pass. Abdel Fatah is nu in balbezit. Paszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paszkowski haalt uit met een fantastische trap. Klein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Arges - SKY-is-the-LIMIT 1:0

37e minuut.
Sevgi geeft de bal voor. Abdel Fatah heeft problemen om de bal te vangen. Cavas rent richting de bal. Cavas haalt uit met een fantastische trap. Klein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Arges - SKY-is-the-LIMIT 2:0

44e minuut.
Daar is Trincea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guiraud is nu in balbezit. Guiraud geeft een hoge lob. Paszkowski is nu in balbezit. Paszkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Arges 39%, SKY-is-the-LIMIT 61%.
FC_Arges - SKY-is-the-LIMIT 2:0

61e minuut.
Sas heeft problemen om de bal te vangen. Mee rent richting de bal. Guiraud verovert de bal door een tackle van achteren. Guiraud schiet op doel. Klein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Arges - SKY-is-the-LIMIT 3:0

69e minuut.
Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski is nu in balbezit. Caramitru rent richting de bal. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Schnitzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Langowski kopt de bal weg. Caramitru heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albil. Albil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Arges 39%, SKY-is-the-LIMIT 61%.
FC_Arges - SKY-is-the-LIMIT 3:0