Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pamfletarii Oropsiti FC Ardeo Parlea
trilulilu Tactiek 442
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 66.2
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Beraldo met een sublieme pass. Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti geeft de bal voor. Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Suolahti bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Hochschorner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hochschorner passt de bal met de wreef. Basilicata is nu in balbezit. Basilicata haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 0:1

24e minuut.
Basilicata passt de bal zonder na te denken. Jurietti speelt de bal door. Klungelig pakt Walker-Peters de bal. Walker-Peters haalt uit met een fantastische trap. Suolahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 1:1

32e minuut.
Mârzoi passt de bal met de wreef. Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz passt de bal met de wreef. Capanni is nu in balbezit. Capanni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Walker-Peters rent richting de bal. Walker-Peters passt de bal zonder na te denken. Daar is Guadarrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Suolahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Beraldo is nu in balbezit. Beraldo haalt uit met een fantastische trap. Suolahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bobo is nu in balbezit. Bobo geeft de bal voor. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa geeft een hoge lob. Capanni maakt een snoekduik en kopt de bal. Mârzoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti passt de bal zonder na te denken. Walker-Peters is nu in balbezit. Walker-Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 49%, FC Ardeo Parlea 51%.
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 2:1

48e minuut.
Timola rent richting de bal. Timola geeft de bal voor. Guadarrama kopt de bal weg. Walker-Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker-Peters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Contreras passt de bal met de wreef. Daar is Mârzoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walker-Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker-Peters draait met de bal, schiet en ... Suolahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 3:1

52e minuut.
Klungelig pakt de Wijs de bal. de Wijs passt de bal in één keer door. Basilicata rent richting de bal. Basilicata draait met de bal, schiet en ... Mârzoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 3:2

63e minuut.
Kresa rent richting de bal. Kresa speelt de bal door. Basilicata is nu in balbezit. Basilicata haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 3:3

64e minuut.
Guadarrama passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Basilicata de bal. Basilicata passt de bal zonder na te denken. Capanni rent richting de bal. Capanni haalt uit met een fantastische trap. Mârzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Timola geeft een hoge lob. Bruneau kopt de bal weg. Contreras met een sublieme pass. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama haalt uit met een fantastische trap. Suolahti bokst de bal weg.

72e minuut.
Jurietti rent richting de bal. Walker-Peters is nu in balbezit. Beraldo is nu in balbezit. Beraldo schiet op doel. Walker-Peters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suolahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Beraldo geeft de bal voor. Walker-Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama rent richting de bal. Guadarrama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 4:3

79e minuut.
Basilicata onderschept slim de pass. Basilicata passt de bal zonder na te denken. Kresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresa geeft een hoge lob. Capanni springt en kopt de bal. Mârzoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Le Coz speelt de bal door. Hochschorner rent richting de bal. Hochschorner geeft een hoge lob. Basilicata krijgt zijn hoofd ertegen. Mârzoi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 44%, FC Ardeo Parlea 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pamfletarii Oropsiti - FC Ardeo Parlea 4:4