Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: medias95 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 76000
medias95 Sacalaz Tm
442 skew Tactiek 4-3-3 probe
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
67.9 gemiddelde waardering 62.8
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


11e minuut.
Gortatowski probeert naar een medespeler te passen. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu passt de bal zonder na te denken. Juraule rent richting de bal. Juraule schiet op doel. Durmadan bokst de bal weg.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tytek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papace geeft een lange en hoge pass. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu draait met de bal, schiet en ... Durmadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Garnier heeft problemen om de bal te vangen. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garnier krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Jurkemik kopt de bal weg. Tytek rent richting de bal. Tytek geeft de bal voor. Gortatowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Durmadan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Sacalaz Tm 0:1

28e minuut.
García Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gortatowski probeert naar een medespeler te passen. Gökoğlu is nu in balbezit. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Durmadan bokst de bal weg. Juraule rent richting de bal. Juraule draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Sacalaz Tm 0:2

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. N`Jie trapt de bal weg van het doel. Gökoğlu kopt de bal weg. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gökoğlu rent richting de bal. Gökoğlu haalt uit met een fantastische trap. Durmadan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Sacalaz Tm 0:3

42e minuut.
Papace is nu in balbezit. Papace passt de bal in één keer door. Canegalli rent richting de bal. Canegalli geeft een hoge lob. Pittella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 54%, Sacalaz Tm 46%.
medias95 - Sacalaz Tm 0:3

46e minuut.
Canegalli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thái rent richting de bal. Gökoğlu begaat een overtreding. Gökoğlu krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Thái is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thái zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pielorz kopt de bal weg. Mikrut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siwak is nu in balbezit. Siwak schiet op doel. N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pittella rent richting de bal. Pittella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - Sacalaz Tm 1:3

50e minuut.
Von Wattenwyl probeert de bal met de borst te controleren. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi geeft een hoge lob. Pittella maakt een snoekduik en kopt de bal. N`Jie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Daar is Von Wattenwyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Wattenwyl passt de bal zonder na te denken. Canegalli met een sublieme pass. Siwak rent richting de bal. Siwak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi onderschept slim de pass. Ribolzi passt de bal in één keer door. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin schiet op doel. N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Von Wattenwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Wattenwyl geeft de bal voor. Nigrin probeert de bal aan de voet te houden. Pittella rent richting de bal. Pittella schiet op doel. N`Jie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Siwak passt de bal in één keer door. Canegalli is nu in balbezit. Canegalli passt de bal met de wreef. Nigrin rent richting de bal. Nigrin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Pielorz de bal. Pittella rent richting de bal. Pielorz begaat een overtreding. Pielorz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ribolzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribolzi probeert naar een medespeler te passen. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ribolzi passt de bal met de wreef. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Canegalli speelt de bal door. Nigrin rent richting de bal. Nigrin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 48%, Sacalaz Tm 52%.
medias95 - Sacalaz Tm 1:3