Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKY-is-the-LIMIT F.C. Universitatea Craiova
2024-2025 Tactiek Batman All-in_V7
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
65.4 gemiddelde waardering 55.5
uitmuntend Schieten goed
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Fiorentini onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fiorentini de bal. Śnieżek verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun met een sublieme pass. Codrescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bąbel passt de bal met de wreef. Mee onderschept slim de pass. Heller is nu in balbezit. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Caramitru rent richting de bal. Kotuniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caramitru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caramitru zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - F.C. Universitatea Craiova 1:0

28e minuut.
Codrescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Caramitru de bal. Heller rent richting de bal. Caramitru verovert de bal door een tackle van achteren. Caramitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Trincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Bodonyi passt de bal zonder na te denken. Bąbel rent richting de bal. Bąbel draait met de bal, schiet en ... Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Codrescu geeft de bal voor. Langowski is nu in balbezit. Met opzet legt Kotuniak zijn tegenspeler op de grond. Kotuniak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Mieder speelt de bal door. Crăciun controleert de bal met de borst. Crăciun geeft de bal voor. Caramitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Mieder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 29%, F.C. Universitatea Craiova 71%.
SKY-is-the-LIMIT - F.C. Universitatea Craiova 1:0

51e minuut.
Mieder geeft een lange en hoge pass. Inworp. Codrescu met een snelle inworp. Crăciun rent richting de bal. Crăciun geeft de bal voor. Mieder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caramitru maakt een snoekduik en kopt de bal. Mieder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - F.C. Universitatea Craiova 2:0

58e minuut.
Daar is Avrigeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een hoge lob. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... Mieder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sas de bal. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Crăciun geeft een hoge lob. Śnieżek heeft problemen om de bal te vangen. Caramitru onderschept slim de pass. Caramitru haalt uit met een fantastische trap. Mieder probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Ogrodnik geeft een hoge lob. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu draait met de bal, schiet en ... Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKY-is-the-LIMIT - F.C. Universitatea Craiova 2:1

79e minuut.
Bąbel kopt de bal weg. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun begaat een overtreding. Crăciun krijgt een gele kaart. Ogrodnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

83e minuut.
Codrescu kopt de bal weg. Daar is Langowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vopršal bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Vopršal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Heller rent richting de bal. Langowski verovert de bal door een tackle van achteren. Langowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKY-is-the-LIMIT 29%, F.C. Universitatea Craiova 71%.
SKY-is-the-LIMIT - F.C. Universitatea Craiova 2:1