Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pamfletarii Oropsiti bubu
trilulilu Tactiek 99+99
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 65
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Guadarrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadarrama passt de bal met de wreef. Bruneau is nu in balbezit. Bruneau geeft de bal voor. Walker-Peters maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván met een sublieme pass. Palomón is nu in balbezit. Palomón schiet op doel. Mârzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - bubu 0:1

20e minuut.
Pérez Arango geeft een lange en hoge pass. Contreras kopt de bal weg. Bruneau heeft problemen om de bal te vangen. Galván geeft een lange en hoge pass. Palomón springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Pérez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arango met een sublieme pass. Klungelig pakt Pelotas de bal. Pelotas geeft een lange en hoge pass. Palomón krijgt zijn hoofd ertegen. Mârzoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pelotas passt de bal zonder na te denken. Bruneau speelt de bal door. Daar is Pérez Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Arango geeft een hoge lob. Palomón maakt een snoekduik en kopt de bal. Mârzoi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ruszczyński probeert naar een medespeler te passen. Galván rent richting de bal. Galván passt de bal in één keer door. Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelotas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pelotas is nu in balbezit. Pelotas passt de bal zonder na te denken. Palomón rent richting de bal. Palomón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - bubu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 67%, bubu 33%.
Pamfletarii Oropsiti - bubu 0:2

46e minuut.
Gürgenç komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bruneau passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Guadarrama de bal. Cecot is nu in balbezit. Guadarrama verovert de bal door een tackle van achteren. Guadarrama schiet op doel. Tomazzi bokst de bal weg.

50e minuut.
Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz geeft de bal voor. Pérez Arango rent richting de bal. Pérez Arango geeft een lange en hoge pass. Gürgenç krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rosiewicz geeft een lange en hoge pass. Cecot kopt de bal weg. Bruneau heeft problemen om de bal te vangen. Bruneau geeft een lange en hoge pass. Walker-Peters krijgt zijn hoofd ertegen. Tomazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lozenco de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - bubu 1:2

76e minuut.
Inworp. Bruneau met een snelle inworp. Pérez Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Arango geeft de bal voor. Gürgenç maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mârzoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyński passt de bal in één keer door. Galván rent richting de bal. Galván geeft een hoge lob. Gürgenç krijgt zijn hoofd ertegen. Mârzoi bokst de bal weg.

86e minuut.
Pelotas passt de bal zonder na te denken. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván geeft een hoge lob. Gürgenç maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pamfletarii Oropsiti - bubu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pamfletarii Oropsiti 59%, bubu 41%.
Pamfletarii Oropsiti - bubu 1:3