Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Ghencea
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16129
CSA Steaua 1947 B & S
guardiola we got Tactiek 5+2+3
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 48
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
20.7 gemiddelde waardering 58.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Kalem probeert naar een medespeler te passen. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak geeft de bal voor. Svrdlan krijgt zijn hoofd ertegen. Von Erlach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalem rent richting de bal. Kalem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:1

2e minuut.
Barbadillo speelt de bal door. Di Meola rent richting de bal. Cracoş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cracoş krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Horwat kopt de bal weg. de Goey geeft een lange en hoge pass. Kalem kopt de bal weg. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan schiet op doel. Von Erlach probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Raiss kopt de bal weg. Słomianka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mak speelt de bal door. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Inworp. de Goey met een snelle inworp. Mak geeft de bal voor. Kalem springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:2

9e minuut.
de Goey geeft een hoge lob. Cracoş kopt de bal weg. Kalem rent richting de bal. Kalem haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:3

11e minuut.
Šljuka kopt de bal weg. Mak geeft een lange en hoge pass. Cracoş kopt de bal weg. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mak geeft de bal voor. Cărtărescu probeert de bal aan de voet te houden. Svrdlan kopt de bal weg. Kalem heeft problemen om de bal te vangen. Kalem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:4

17e minuut.
Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwat verovert de bal door een tackle van achteren. Horwat geeft een lange en hoge pass. Kalem is nu in balbezit. Kalem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:5

20e minuut.
Caramarin speelt de bal door. Mak rent richting de bal. Mak passt de bal met de wreef. Kalem is nu in balbezit. Kalem haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Svrdlan de bal. Kalem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:6

22e minuut.
Rączka geeft een lange en hoge pass. Meixner probeert de bal aan de voet te houden. de Goey is nu in balbezit. de Goey geeft een hoge lob. Cracoş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mak heeft problemen om de bal te vangen. Mak geeft een hoge lob. Svrdlan geeft een hoge lob. Kalem is nu in balbezit. Kalem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:7

24e minuut.
Meixner rent richting de bal. Meixner geeft een lange en hoge pass. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. de Goey geeft een hoge lob. Cracoş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:8

28e minuut.
Von Erlach trapt de bal weg van het doel. de Goey kopt de bal weg. Klungelig pakt Meixner de bal. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Von Erlach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:9

32e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Cracoş geeft een hoge lob. Daar is Raiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:10

36e minuut.
Cărtărescu passt de bal zonder na te denken. de Goey geeft de bal voor. Cracoş rent richting de bal. Cracoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:11

41e minuut.
Kalem geeft de bal voor. Meixner heeft problemen om de bal te vangen. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Von Erlach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:12

43e minuut.
Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin geeft een hoge lob. Meixner kopt de bal weg. de Goey geeft de bal voor. Kalem springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 73%, B & S 27%.
CSA Steaua 1947 - B & S 0:12

47e minuut.
Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Mak geeft een hoge lob. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:13

54e minuut.
Mak geeft een hoge lob. Cracoş kopt de bal weg. Daar is Meixner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cărtărescu. Mak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mak komt bij de bal en schiet. Raiss heeft problemen om de bal te vangen. Svrdlan is nu in balbezit. Paal! Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:14

58e minuut.
Svrdlan kopt de bal weg. Daar is Cărtărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Von Erlach met een harde bal richting middenveld. Mak kopt de bal weg. Cracoş rent richting de bal. Cracoş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Klungelig pakt Kalem de bal. Von Erlach met een sublieme pass. Mak kopt de bal weg. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:15

64e minuut.
Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan geeft de bal voor. Klungelig pakt Kotelyukh de bal. Kalem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:16

65e minuut.
Roztwór is nu in balbezit. Roztwór geeft een hoge lob. Raiss heeft problemen om de bal te vangen. Kalem rent richting de bal. Kalem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cracoş kopt de bal weg. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šljuka. Svrdlan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. de Goey neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:17

70e minuut.
Kalem kopt de bal weg. Kotelyukh heeft problemen om de bal te vangen. Cracoş rent richting de bal. Cracoş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:18

71e minuut.
Barbadillo met een sublieme pass. Daar is Di Meola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş schiet op doel. Von Erlach bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
de Goey kopt de bal weg. Svrdlan kan de bal niet met de borst controleren. Svrdlan passt de bal met de wreef. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş draait met de bal, schiet en ... Von Erlach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kotelyukh de bal. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş schiet op doel. Kalem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Cracoş probeert naar een medespeler te passen. Kalem bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:19

79e minuut.
Mak is nu in balbezit. Mak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kotelyukh de bal. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mak kopt de bal weg. Daar is de Goey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Goey geeft een hoge lob. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Von Erlach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mak is nu in balbezit. Mak probeert naar een medespeler te passen. Raiss rent richting de bal. Kalem onderschept slim de pass. Kalem haalt uit met een fantastische trap. Von Erlach bokst de bal weg.

87e minuut.
Cracoş geeft de bal voor. Von Erlach probeert naar een medespeler te passen. Mak geeft een lange en hoge pass. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Mak met een sublieme pass. Kalem rent richting de bal. Kalem haalt uit met een fantastische trap. Von Erlach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSA Steaua 1947 - B & S 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSA Steaua 1947 80%, B & S 20%.
CSA Steaua 1947 - B & S 0:20