Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29517
CAMPIONUL V
mjj Tactiek 5j
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 72.3
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Nowosielski passt de bal zonder na te denken. Purcaru speelt de bal door. Coc probeert naar een medespeler te passen. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Inworp. Coc met de inworp. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru geeft de bal voor. Dobrinoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bătrânu met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas maakt een afschuwelijke overtreding. Piñas krijgt een gele kaart. Ciorbea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghinea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciorbea springt en kopt de bal. Boca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ... Boca bokst de bal weg. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - V 0:1

8e minuut.
Purcaru geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki kopt de bal weg. Coc geeft de bal voor. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mokrzycki geeft een hoge lob. Inworp. Bătrânu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft een lange en hoge pass. Skonieczka kopt de bal weg. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Piñas passt de bal met de wreef. Şelaru rent richting de bal. Şoneriu begaat een overtreding. Şoneriu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Floricioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Riverón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Nowosielski probeert naar een medespeler te passen. Trombas rent richting de bal. Bătrânu maakt een afschuwelijke overtreding. Bătrânu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrinoiu. Piñas raakt geblesseerd tijdens het duel. Piñas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Craia geeft een lange en hoge pass. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. Boca bokst de bal weg. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - V 0:2

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft een hoge lob. Dobrinoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Bătrânu met een snelle inworp. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Boca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Piñas probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea met een sublieme pass. Boca rent richting de bal. Boca schiet op doel. Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lemetsaar passt de bal met de wreef. Trombas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas speelt de bal door. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Riverón is nu in balbezit. Riverón geeft een hoge lob. Şoneriu kopt de bal weg. Daar is Şelaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şelaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Meleandra speelt de bal door. Riverón kopt de bal weg. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Meleandra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Şoneriu geeft de bal voor. Riverón controleert de bal met de borst. Riverón passt de bal zonder na te denken. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru schiet op doel. Meleandra bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Boca maakt een snoekduik en kopt de bal. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - V 0:3

45e minuut.
Manu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 67%, V 33%.
CAMPIONUL - V 0:3

46e minuut.
Ursache komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Floricioiu passt de bal met de wreef. Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Boca maakt een snoekduik en kopt de bal. Boca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Phú met een snelle inworp. Riverón geeft een hoge lob. Şoneriu kopt de bal weg. Şelaru rent richting de bal. Şelaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coc zal de hoekschop nemen. Boca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - V 0:4

60e minuut.
Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu geeft de bal voor. Mokrzycki is nu in balbezit. Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Blejan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru is nu in balbezit. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Pallas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki geeft de bal voor. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Manu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - V 1:4

77e minuut.
Bătrânu geeft de bal voor. Mokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Blejan is nu in balbezit. Blejan schiet op doel. Boca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - V 1:5

82e minuut.
Belodedici kopt de bal weg. Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Coc is nu in balbezit. Coc geeft de bal voor. Dobrinoiu rent richting de bal. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - V 1:6

87e minuut.
Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc passt de bal met de wreef. Blejan rent richting de bal. Blejan draait met de bal, schiet en ... Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - V 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 66%, V 34%.
CAMPIONUL - V 1:7