Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: FCWill Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26377
FCWill V
VULCAN1 Tactiek 5j
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
62.7 gemiddelde waardering 65.8
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Klungelig pakt Proteasa de bal. Proteasa geeft de bal voor. Boca kan de bal niet met de borst controleren. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - V 0:1

2e minuut.
Hermaniuk met een sublieme pass. Lantz geeft de bal voor. Szupin rent richting de bal. Saldanha rent richting de bal. Saldanha schiet op doel. Meleandra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Nowacki passt de bal met de wreef. Saldanha rent richting de bal. Birnicu probeert naar een medespeler te passen. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Silvrants rent richting de bal. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Guanes rent richting de bal. Guanes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Floricioiu de bal. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Meleandra bokst de bal weg.

17e minuut.
Goga met een sublieme pass. Cebeiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca onderschept slim de pass. Daar is Boca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boca haalt uit met een fantastische trap. Boiadeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - V 0:2

21e minuut.
Boca kopt de bal weg. Daar is Ciorbea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowacki is nu in balbezit. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ristea passt de bal in één keer door. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu passt de bal zonder na te denken. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorbea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Szupin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ristea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - V 0:3

32e minuut.
Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lantz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lantz kan niet meer verder spelen. Coman komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Goga is nu in balbezit. Goga passt de bal zonder na te denken. Purcaru speelt de bal door. Nowacki geeft de bal voor. Szupin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Coman rent richting de bal. Ristea verovert de bal door een tackle van achteren. Ristea geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 58%, V 42%.
FCWill - V 0:3

46e minuut.
Şoneriu komt het veld opgelopen. Manu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Goga met een sublieme pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu geeft een hoge lob. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap. Boiadeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szurowski is nu in balbezit. Szurowski geeft een hoge lob. Goga heeft problemen om de bal te vangen. Goga geeft de bal voor. Dobrinoiu springt en kopt de bal. Boiadeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru met een sublieme pass. Birnicu speelt de bal door. Boca rent richting de bal. Boca draait met de bal, schiet en ... Boiadeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Klungelig pakt Birnicu de bal. Birnicu geeft de bal voor. Cebeiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - V 0:4

73e minuut.
Daar is Goga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga probeert naar een medespeler te passen. Birnicu probeert naar een medespeler te passen. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Guanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu maakt een afschuwelijke overtreding. Guanes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermaniuk met een snel genomen vrije trap. Szupin kopt de bal weg. Saldanha rent richting de bal. Saldanha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ciorbea kopt de bal weg. Boca is nu in balbezit. Birnicu met een sublieme pass. Dobrinoiu is nu in balbezit. Dobrinoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 63%, V 37%.
FCWill - V 0:4