Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Borsalona Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12134
Borsalona B & S
4-3-3 Tactiek 5+2+3
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
58.6 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Dângelo geeft een hoge lob. Hordecki rent richting de bal. Horwat is nu in balbezit. Hordecki onderschept slim de pass. Hordecki schiet op doel. Packeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Rączka met een sublieme pass. Dângelo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garriga de bal. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cobin kopt de bal weg. Dângelo met een sublieme pass. Holca probeert naar een medespeler te passen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ... Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tobras onderschept slim de pass. Horwat onderschept slim de pass. Dângelo onderschept slim de pass. Dângelo geeft een hoge lob. Garriga kopt de bal weg. Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is de Goey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Goey geeft de bal voor. Kalem kopt de bal weg. Cracoş rent richting de bal. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ciskowski onderschept slim de pass. Ciskowski probeert naar een medespeler te passen. Garriga rent richting de bal. Tobras is nu in balbezit. Tobras haalt uit met een fantastische trap. Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rączka rent richting de bal. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - B & S 1:0

24e minuut.
Holca onderschept slim de pass. Holca passt de bal met de wreef. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Tobras maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - B & S 2:0

28e minuut.
Cobin heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz speelt de bal door. Mak probeert naar een medespeler te passen. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan draait met de bal, schiet en ... Bărăscu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dângelo is nu in balbezit. Dângelo met een sublieme pass. Tobras rent richting de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 48%, B & S 52%.
Borsalona - B & S 2:0

50e minuut.
Mak met een sublieme pass. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yglesias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yglesias krijgt een gele kaart. Svrdlan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Svrdlan kan niet meer verder spelen. Baldwin komt het veld opgelopen.

58e minuut.
de Goey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rączka de bal. Rączka probeert naar een medespeler te passen. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş geeft een lange en hoge pass. Bărăscu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Holca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dângelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dângelo passt de bal zonder na te denken. Tobras is nu in balbezit. Tobras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cornea onderschept slim de pass. Garriga rent richting de bal. Caramarin onderschept slim de pass. Tobras onderschept slim de pass. Tobras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Packeisen probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz kan de bal niet met de borst controleren. Mak probeert naar een medespeler te passen. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin geeft een lange en hoge pass. Garriga probeert de bal aan de voet te houden. Ciskowski rent richting de bal. Ciskowski geeft een lange en hoge pass. Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Cornea is nu in balbezit. Caramarin onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zygmuntowicz met een snelle inworp. Dângelo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Packeisen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tobras is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - B & S 3:0

88e minuut.
Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz passt de bal met de wreef. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras schiet op doel. Packeisen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsalona - B & S 4:0

90e minuut.
Garriga probeert de bal met de borst te controleren. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras is nu in balbezit. Tobras schiet op doel. Packeisen bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsalona 35%, B & S 65%.
Borsalona - B & S 4:0