Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. LANUS CSA Steaua 1947
ala Tactiek guardiola we got
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
54.8 gemiddelde waardering 23.3
outstanding Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Charitodiplomenos rent richting de bal. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotelyukh geeft een lange en hoge pass. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 1:0

4e minuut.
Fam is nu in balbezit. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora geeft een lange en hoge pass. Charitodiplomenos krijgt zijn hoofd ertegen. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 2:0

9e minuut.
Tybora geeft de bal voor. Fam rent richting de bal. Słomianka begaat een overtreding. Słomianka krijgt een gele kaart. Fam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Văduva wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Văduva speelt de bal door. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos geeft een lange en hoge pass. Fam rent richting de bal. Fam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 3:0

13e minuut.
Marcel is nu in balbezit. Marcel geeft een lange en hoge pass. Daar is Raiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charitodiplomenos is nu in balbezit. Charitodiplomenos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 4:0

15e minuut.
Marcel passt de bal zonder na te denken. Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Văduva passt de bal zonder na te denken. Fam rent richting de bal. Fam schiet op doel. Meneguzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 5:0

20e minuut.
Charitodiplomenos geeft een hoge lob. Meneguzzi met een sublieme pass. Văduva kopt de bal weg. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tybora zal de hoekschop nemen. Fam kopt de bal weg. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 6:0

23e minuut.
Văduva schiet op doel. Doeltrap. Meneguzzi trapt de bal weg van het doel. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Văduva met een sublieme pass. Charitodiplomenos rent richting de bal. Charitodiplomenos speelt de bal door. Fam rent richting de bal. Fam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De Gruyter geeft een lange en hoge pass. Fam kopt de bal weg. Klungelig pakt Raiss de bal. Charitodiplomenos rent richting de bal. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Meneguzzi trapt de bal weg van het doel. Coruja is nu in balbezit. Coruja passt de bal in één keer door. Ertunç rent richting de bal. Ertunç geeft een hoge lob. Meneguzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tybora passt de bal in één keer door. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss rent richting de bal. Charitodiplomenos verovert de bal door een tackle van achteren. Charitodiplomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 7:0

36e minuut.
Ertunç probeert de bal aan de voet te houden. Văduva rent richting de bal. Văduva geeft een hoge lob. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel. Meneguzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Fam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tybora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văduva rent richting de bal. García Ventayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Charitodiplomenos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 8:0

40e minuut.
Tybora probeert naar een medespeler te passen. Fam is nu in balbezit. Kotelyukh rent richting de bal. Charitodiplomenos verovert de bal door een tackle van achteren. Charitodiplomenos haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fam rent richting de bal. Fam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 9:0

44e minuut.
Marcel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Charitodiplomenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos verovert de bal door een tackle van achteren. Charitodiplomenos haalt uit met een fantastische trap. Meneguzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marcel neemt de hoekschop. Fam rent richting de bal. Charitodiplomenos rent richting de bal. Charitodiplomenos schiet op doel. Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 10:0

45e minuut.
Barbadillo speelt de bal door. Klungelig pakt Szwoch de bal. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LANUS 18%, CSA Steaua 1947 82%.
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 10:0

47e minuut.
Tybora is nu in balbezit. Tybora geeft een lange en hoge pass. Charitodiplomenos is nu in balbezit. Fam rent richting de bal. Fam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Marcel speelt de bal door. Kotelyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos verovert de bal door een tackle van achteren. Charitodiplomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 11:0

52e minuut.
Tybora is nu in balbezit. Tybora passt de bal zonder na te denken. Marcel met een sublieme pass. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Marcel onderschept slim de pass. Marcel geeft de bal voor. Fam kopt de bal weg. Charitodiplomenos rent richting de bal. Charitodiplomenos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marcel probeert naar een medespeler te passen. Văduva is nu in balbezit. Cărtărescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cărtărescu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel geeft de bal voor. Fam is nu in balbezit. Fam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 12:0

59e minuut.
De Gruyter rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wostal. De Gruyter raakt geblesseerd tijdens het duel. Socha met een snel genomen vrije trap. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam schiet op doel. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 13:0

65e minuut.
Socha met een sublieme pass. Hoàng Long speelt de bal door. Tybora met een sublieme pass. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 14:0

66e minuut.
Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu probeert naar een medespeler te passen. Meixner is nu in balbezit. Charitodiplomenos verovert de bal door een tackle van achteren. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi bokst de bal weg.

70e minuut.
Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Raiss onderschept slim de pass. Charitodiplomenos onderschept slim de pass. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel. Meneguzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 15:0

71e minuut.
Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel passt de bal in één keer door. Coruja rent richting de bal. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hoàng Long verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meixner met de inworp. Văduva rent richting de bal. Văduva geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Hoàng Long is nu in balbezit. Hoàng Long geeft een hoge lob. Kotelyukh heeft problemen om de bal te vangen. Fam rent richting de bal. Fam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wostal is nu in balbezit. Hoàng Long verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Long geeft een lange en hoge pass. Charitodiplomenos rent richting de bal. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Raiss kopt de bal weg. Tybora met een sublieme pass. Charitodiplomenos is nu in balbezit. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ... Meneguzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LANUS 11%, CSA Steaua 1947 89%.
F.C. LANUS - CSA Steaua 1947 16:0