Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fulgerul Vașcău sport-star
quite normal Tactiek for 22
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Boulahrouz rent richting de bal. Boulahrouz geeft een hoge lob. Fan is nu in balbezit. Fan haalt uit met een fantastische trap. Arnaoutis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerul Vașcău - sport-star 1:0

7e minuut.
Pitu speelt de bal door. Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacko geeft een hoge lob. Iroldi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fulgerul Vașcău - sport-star 1:1

9e minuut.
Tonucci rent richting de bal. Ryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonucci onderschept slim de pass. Tonucci geeft een hoge lob. Szefliński springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Fan passt de bal in één keer door. Cremonin geeft een lange en hoge pass. Szefliński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cremonin met een sublieme pass. Tonucci heeft problemen om de bal te vangen. Tonucci passt de bal zonder na te denken. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cacko kopt de bal weg. Klungelig pakt Burja de bal. Burja passt de bal in één keer door. Iroldi rent richting de bal. Iroldi schiet op doel. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holban heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tošović probeert naar een medespeler te passen. Tonucci is nu in balbezit. Ryszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryszko krijgt een gele kaart. Tonucci roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tonucci kan niet meer verder spelen. Beray komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerul Vașcău 43%, sport-star 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fulgerul Vașcău - sport-star 1:1

49e minuut.
Inworp. Beray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cremonin is nu in balbezit. Cremonin geeft de bal voor. Fan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Szefliński geeft een hoge lob. Cacko rent richting de bal. Beray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beray krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cacko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasolu. Cacko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pitu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burja krijgt zijn hoofd ertegen. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Papazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Papazyan geeft een lange en hoge pass. Pöntinen kopt de bal weg. Cremonin geeft een lange en hoge pass. Szefliński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tošović geeft een lange en hoge pass. Śleszyński is nu in balbezit. Śleszyński geeft een lange en hoge pass. Burja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerul Vașcău 51%, sport-star 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fulgerul Vașcău - sport-star 1:1