Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CAMPIONUL LoveAndDevotion
ufs jr. Tactiek Forum2
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 10
2 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 2
3 Buitenspel 3
66.7 gemiddelde waardering 58.6
outstanding Schieten solid
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Skonieczka geeft de bal voor. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki begaat een overtreding. Kostelecki krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Trombas passt de bal zonder na te denken. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsilichristos krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Muczek onderschept slim de pass. Muczek geeft een hoge lob. Vega is nu in balbezit. Şelaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şelaru draait met de bal, schiet en ... Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şelaru rent richting de bal. Şelaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Şelaru probeert naar een medespeler te passen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radeta. Radeta krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pallas kopt de bal weg. Montoya met een sublieme pass. Muczek kopt de bal weg. Riverón is nu in balbezit. Riverón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tardif geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mokrzycki de bal. Met opzet legt Szabados zijn tegenspeler op de grond. Szabados krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bontaş met een sublieme pass. Şelaru heeft problemen om de bal te vangen. Vega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şelaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Bontaş neemt de penalty, wat een uithaal! Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bontaş rent richting de bal. Bontaş draait met de bal, schiet en ... Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bontaş springt en kopt de bal. Montoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - LoveAndDevotion 1:0

29e minuut.
Pallas geeft een lange en hoge pass. Daar is Radeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ... Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - LoveAndDevotion 2:0

30e minuut.
Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago rent richting de bal. Riverón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riverón krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Tsilichristos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón is nu in balbezit. Tsilichristos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tsilichristos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Trombas geeft de bal voor. Vega rent richting de bal. Şelaru begaat een overtreding. Şelaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 43%, LoveAndDevotion 57%.
CAMPIONUL - LoveAndDevotion 2:0

46e minuut.
Lemetsaar komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bontaş passt de bal zonder na te denken. Trombas rent richting de bal. Trombas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Belodedici de bal. Belodedici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bontaş met een sublieme pass. Riverón heeft problemen om de bal te vangen. Riverón speelt de bal door. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Montoya met een sublieme pass. Trombas kopt de bal weg. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Riverón is nu in balbezit. Riverón geeft een lange en hoge pass. Lemetsaar geeft de bal voor. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Montoya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trombas zal de hoekschop nemen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Talaslahti met een snelle inworp. Zago rent richting de bal. Zago passt de bal in één keer door. Wollinger is nu in balbezit. Wollinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roşoiu komt het veld opgelopen. Locardi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Trombas passt de bal zonder na te denken. Bontaş is nu in balbezit. Bontaş passt de bal met de wreef. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Trombas is nu in balbezit. Trombas passt de bal met de wreef. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Montoya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Codrea komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bontaş met een sublieme pass. Trombas is nu in balbezit. Trombas passt de bal in één keer door. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Montoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Talaslahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaslahti passt de bal met de wreef. Wollinger rent richting de bal. Wollinger geeft de bal voor. Locardi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Vega is nu in balbezit. Belodedici onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radeta. Radeta krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Belodedici raakt geblesseerd tijdens het duel. Bontaş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şelaru kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostelecki. Lemetsaar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bontaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - LoveAndDevotion 3:0

89e minuut.
Belodedici passt de bal zonder na te denken. Riverón rent richting de bal. Riverón passt de bal in één keer door. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 33%, LoveAndDevotion 67%.
CAMPIONUL - LoveAndDevotion 3:0