Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: VIOLET Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34777
V wild city
v- Tactiek Defend
45% Balbezit 55%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
71.4 gemiddelde waardering 62
brilliant Schieten solid
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinea onderschept slim de pass. Ghinea met een sublieme pass. Daar is Dobrinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap. Biton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boca rent richting de bal. Titirică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Biton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Craia verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinea met een sublieme pass. Ciorbea met een sublieme pass. Dobrinoiu rent richting de bal. Dobrinoiu schiet op doel. Biton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Titirică rent richting de bal. Titirică geeft een hoge lob. Goga kopt de bal weg. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ghinea met een sublieme pass. Coc heeft problemen om de bal te vangen. Coc geeft een hoge lob. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 1:0

22e minuut.
Ghinea probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea rent richting de bal. Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca schiet op doel. Biton bokst de bal weg. Dobrinoiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 2:0

25e minuut.
Zicu heeft problemen om de bal te vangen. Bătrânu is nu in balbezit. Zicu onderschept slim de pass. Zicu geeft de bal voor. Recalde krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ghinea probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea probeert naar een medespeler te passen. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 3:0

36e minuut.
Zicu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dascălu speelt de bal door. Zicu geeft een hoge lob. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde haalt uit met een fantastische trap. Meleandra bokst de bal weg. Goga onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 3:1

45e minuut.
Ghinea verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinea geeft de bal voor. Ivošević is nu in balbezit. Boca onderschept slim de pass. Boca schiet op doel. Biton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 24%, wild city 76%.
V - wild city 3:1

46e minuut.
Predoiu komt het veld opgelopen. Manu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Łoszkowski is nu in balbezit. Boca onderschept slim de pass. Boca schiet op doel. Biton probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 4:1

55e minuut.
Craia rent richting de bal. Craia passt de bal zonder na te denken. Coc probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ghinea speelt de bal door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca geeft de bal voor. Łoszkowski rent richting de bal. Dobrinoiu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
V - wild city 5:1

58e minuut.
Ciorbea met een sublieme pass. Coc speelt de bal door. Klungelig pakt Łoszkowski de bal. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Biton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Boca is nu in balbezit. Ivošević onderschept slim de pass. Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goeman komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Łoszkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bătrânu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciorbea is nu in balbezit. Ciorbea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Biton trapt de bal weg. Ciorbea kopt de bal weg. Coc rent richting de bal. Coc geeft de bal voor. Dobrinoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Boca verovert de bal door een tackle van achteren. Boca draait met de bal, schiet en ... Titirică probeert de bal aan de voet te houden. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Predoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zicu met een snelle inworp. Boldurescu geeft een hoge lob. Goeman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rusoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Dobrinoiu passt de bal in één keer door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zicu kopt de bal weg. Ghinea met een sublieme pass. Daar is Bătrânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Dobrinoiu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dascălu geeft een lange en hoge pass. Ciorbea speelt de bal door. Coc probeert naar een medespeler te passen. Boca is nu in balbezit. Boca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: V 31%, wild city 69%.
V - wild city 5:1