Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: B & S ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12413
B & S Fulgerul Vașcău
5+2+3 Tactiek quite normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 61
very good Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan probeert naar een medespeler te passen. Rączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Fan haalt uit met een fantastische trap. Packeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Cremonin verovert de bal door een tackle van achteren. Cremonin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tonucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonucci geeft een lange en hoge pass. Fan krijgt zijn hoofd ertegen. Packeisen bokst de bal weg. Kempiński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boulahrouz is nu in balbezit. Boulahrouz geeft een lange en hoge pass. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel. Packeisen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Fulgerul Vașcău 0:1

31e minuut.
Nasolu rent richting de bal. Cracoş onderschept slim de pass. Cracoş passt de bal in één keer door. Kalem rent richting de bal. Kalem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Fan rent richting de bal. de Goey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diéguez met een snel genomen vrije trap. Fan rent richting de bal. Fan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 64%, Fulgerul Vașcău 36%.
B & S - Fulgerul Vașcău 0:1

46e minuut.
Caramarin onderschept slim de pass. Cremonin rent richting de bal. Cremonin probeert naar een medespeler te passen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cremonin heeft problemen om de bal te vangen. Cremonin geeft een hoge lob. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempiński schiet op doel. Packeisen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Fulgerul Vașcău 0:2

76e minuut.
Svrdlan rent richting de bal. Diéguez is nu in balbezit. Svrdlan verovert de bal door een tackle van achteren. Boulahrouz probeert naar een medespeler te passen. Svrdlan geeft een hoge lob. Huzmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nasolu heeft problemen om de bal te vangen. Cracoş verovert de bal door een tackle van achteren. Cracoş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B & S - Fulgerul Vașcău 1:2

81e minuut.
Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak passt de bal zonder na te denken. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B & S - Fulgerul Vașcău 2:2

84e minuut.
Caramarin geeft een hoge lob. Tonucci heeft problemen om de bal te vangen. Tonucci speelt de bal door. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B & S 56%, Fulgerul Vașcău 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B & S - Fulgerul Vașcău 2:2