Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. LANUS V
ala Tactiek 5j
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 8
59.8 gemiddelde waardering 51.8
formidable Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Lami rent richting de bal. Lami passt de bal in één keer door. Charitodiplomenos rent richting de bal. Klungelig pakt Charitodiplomenos de bal. Charitodiplomenos draait met de bal, schiet en ... Fizedean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Bojin met een snelle inworp. Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft een hoge lob. Charitodiplomenos krijgt zijn hoofd ertegen. Fizedean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - V 1:0

11e minuut.
Charitodiplomenos kopt de bal weg. Klungelig pakt Predoiu de bal. Fam is nu in balbezit. Fam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - V 2:0

15e minuut.
Predoiu is nu in balbezit. Văduva onderschept slim de pass. Văduva passt de bal zonder na te denken. Bojin geeft een lange en hoge pass. Fam maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bătrânu verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Polnar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - V 2:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văduva rent richting de bal. Văduva geeft een lange en hoge pass. Fam springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva passt de bal met de wreef. Sejud speelt de bal door. Fam is nu in balbezit. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Głusejdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan begaat een overtreding. Głusejdo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Socha met een snel genomen vrije trap. Fam rent richting de bal. Fam draait met de bal, schiet en ... Fizedean maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Wroński rent richting de bal. Fam rent richting de bal. Met opzet legt Predoiu zijn tegenspeler op de grond. Fam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văduva wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LANUS 48%, V 52%.
F.C. LANUS - V 2:1

47e minuut.
Majerczyk geeft de bal voor. Głusejdo kopt de bal weg. Klungelig pakt Floricioiu de bal. Fam rent richting de bal. Fam haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Blejan is nu in balbezit. Lami verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Urzică zijn tegenspeler op de grond. Lami wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Sejud met een sublieme pass. Klungelig pakt Majerczyk de bal. Majerczyk met een sublieme pass. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Fizedean bokst de bal weg.

54e minuut.
Sejud passt de bal zonder na te denken. Buitenspel voor Fam. Goede buitenspelval van de verdediging. Predoiu neemt vlug de vrije trap. Blejan is nu in balbezit. Blejan draait met de bal, schiet en ... Polnar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu passt de bal zonder na te denken. Blejan is nu in balbezit. Blejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. LANUS - V 2:2

67e minuut.
Wroński passt de bal in één keer door. Fam bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu begaat een overtreding. Fam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Charitodiplomenos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - V 3:2

71e minuut.
Daar is Bojin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bătrânu rent richting de bal. Fam verovert de bal door een tackle van achteren. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin verovert de bal door een tackle van achteren. Bojin speelt de bal door. Charitodiplomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Charitodiplomenos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Şoneriu geeft een hoge lob. Inworp. Sejud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. LANUS - V 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. LANUS 37%, V 63%.
F.C. LANUS - V 4:2