Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Star Cluj Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17660
Star Cluj CAMPIONUL
baba 3 Tactiek alta 11 d
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 60.3
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Jędrzejczak is nu in balbezit. Lukka verovert de bal door een tackle van achteren. Lukka geeft een hoge lob. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pallas is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riverón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Belodedici maakt een snoekduik en kopt de bal. Mirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - CAMPIONUL 0:1

11e minuut.
Kulczyński rent richting de bal. Ursache geeft de bal voor. Pallas kopt de bal weg. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - CAMPIONUL 0:2

24e minuut.
Lukka kan de bal niet met de borst controleren. Jędrzejczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lukka. Jędrzejczak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jędrzejczak kan niet meer verder spelen. del Bosque komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van del Bosque ... Strafschop! Belodedici raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Belodedici neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - CAMPIONUL 0:3

32e minuut.
Ursache geeft de bal voor. Belodedici kopt de bal weg. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas heeft problemen om de bal te vangen. Pallas haalt uit met een fantastische trap. Mirică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Skonieczka onderschept slim de pass. Bontaş geeft een lange en hoge pass. Belodedici is nu in balbezit. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - CAMPIONUL 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cluj 59%, CAMPIONUL 41%.
Star Cluj - CAMPIONUL 0:4

55e minuut.
Bugáň onderschept slim de pass. Bugáň passt de bal met de wreef. Viilukas met een sublieme pass. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Cămătaru komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jędrusik geeft een lange en hoge pass. Cămătaru is nu in balbezit. Mureşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - CAMPIONUL 1:4

66e minuut.
Magolego verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón rent richting de bal. Riverón met een sublieme pass. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Mirică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Quiquinato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ursache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mureşeanu is nu in balbezit. Muczek verovert de bal door een tackle van achteren. Muczek geeft een hoge lob. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas haalt uit met een fantastische trap. Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Boileau komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mureşeanu is nu in balbezit. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cămătaru passt de bal in één keer door. Pallas rent richting de bal. Pallas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - CAMPIONUL 1:5

84e minuut.
Mirică speelt de bal door. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu met een sublieme pass. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cluj - CAMPIONUL 2:5

88e minuut.
Pallas kopt de bal weg. Riverón is nu in balbezit. Riverón geeft een lange en hoge pass. Daar is Boileau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boileau haalt uit met een fantastische trap. Mirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cluj 55%, CAMPIONUL 45%.
Star Cluj - CAMPIONUL 2:5