Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Looser Red Ants
532mod_2 Tactiek The best
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Atienza onderschept slim de pass. Atienza passt de bal met de wreef. Banach probeert naar een medespeler te passen. Tomalik is nu in balbezit. Tomalik geeft de bal voor. Juzala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Čagánek heeft problemen om de bal te vangen. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čagánek onderschept slim de pass. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Toure passt de bal met de wreef. Madar rent richting de bal. Oliva is nu in balbezit. Madar onderschept slim de pass. Madar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ishizawa geeft de bal voor. Rebajn kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzesiak de bal. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ishizawa probeert naar een medespeler te passen. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Rebajn rent richting de bal. Rebajn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Popescu kopt de bal weg. Toure rent richting de bal. Ishizawa begaat een overtreding. Ishizawa krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Banach passt de bal in één keer door. Tomalik geeft de bal voor. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - Red Ants 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 35%, Red Ants 65%.
F.C. Looser - Red Ants 1:0

59e minuut.
Banach is nu in balbezit. Banach geeft een lange en hoge pass. Kmicic kopt de bal weg. Tomalik geeft een lange en hoge pass. Toure maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Majkrzak met een sublieme pass. Stângă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliva. Oliva krijgt een gele kaart. Stângă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stângă wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 34%, Red Ants 66%.
F.C. Looser - Red Ants 1:0