Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: FC Yety Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34855
FC Yety Maxy MAcin
1978 Tactiek NewZ
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
63.4 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu passt de bal in één keer door. Bursuc rent richting de bal. Fasola rent richting de bal. Fasola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Opriş geeft een lange en hoge pass. Kiersgaard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şuşoi. Şuşoi krijgt een gele kaart.

28e minuut.
McGregor probeert naar een medespeler te passen. Pyziak rent richting de bal. Pyziak geeft een hoge lob. Rybáň heeft problemen om de bal te vangen. Rybáň schiet op doel. Järvilehto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pyziak passt de bal met de wreef. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja passt de bal in één keer door. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pyziak met een snelle inworp. Soja probeert naar een medespeler te passen. McGregor speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Järvilehto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Şerbănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Şerbănescu met een sublieme pass. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard geeft de bal voor. Fasola maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
McGregor is nu in balbezit. McGregor probeert naar een medespeler te passen. Soja speelt de bal door. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 51%, Maxy MAcin 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Yety - Maxy MAcin 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt McGregor de bal. McGregor met een sublieme pass. Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Soja passt de bal met de wreef. McGregor heeft problemen om de bal te vangen. McGregor passt de bal met de wreef. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dobrinoiu geeft een hoge lob. Pyziak rent richting de bal. Pyziak passt de bal in één keer door. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pyziak is nu in balbezit. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Soja met een sublieme pass. Rybáň rent richting de bal. Rybáň haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Guţu speelt de bal door. Daar is McGregor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobrinoiu. Dobrinoiu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ursulescu geeft een hoge lob. Şuşoi kopt de bal weg. Soja met een sublieme pass. McGregor is nu in balbezit. McGregor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
McGregor probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi met een sublieme pass. Soja speelt de bal door. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
McGregor geeft een lange en hoge pass. Soja is nu in balbezit. Soja met een sublieme pass. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Järvilehto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. McGregor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rybáň springt en kopt de bal. Järvilehto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yety 65%, Maxy MAcin 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Yety - Maxy MAcin 0:0