Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkiLLer Team ciresarii
SkiLL2 Tactiek rnr5
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 9
62.1 gemiddelde waardering 66.5
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Gheorghiu is nu in balbezit. Syahwin is nu in balbezit. Syahwin geeft de bal voor. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Corradi geeft de bal voor. Varela heeft problemen om de bal te vangen. Dovera rent richting de bal. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kılınçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınçtürk geeft een hoge lob. Sütő bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Wnęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Syahwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu geeft een lange en hoge pass. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Stankiewicz is nu in balbezit. Kılınçtürk onderschept slim de pass. Şanlısoy maakt een afschuwelijke overtreding. Şanlısoy krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Şanlısoy geeft een lange en hoge pass. Neculau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corradi. Neculau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melinao komt bij de bal en schiet. Əkbərov bokst de bal weg.

29e minuut.
Melinao geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Neculau kopt de bal weg. Lewator rent richting de bal. Lewator draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kılınçtürk is nu in balbezit. Stankiewicz begaat een overtreding. Kılınçtürk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumarja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mösler kopt de bal weg. Guelfi rent richting de bal. Guelfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Şanlısoy passt de bal in één keer door. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk begaat een overtreding. Stankiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stankiewicz kan niet meer verder spelen. Talbot komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Varela de bal onder controle te krijgen. Neculau is nu in balbezit. Klungelig pakt Neculau de bal. Neculau schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkiLLer Team 74%, ciresarii 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkiLLer Team - ciresarii 0:0

46e minuut.
van Bruggen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela passt de bal in één keer door. Gheorghiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guelfi de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheorghiu met een sublieme pass. Varela rent richting de bal. Varela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sütő de bal. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkiLLer Team 75%, ciresarii 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkiLLer Team - ciresarii 0:0