Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vulturul rosu decimata
red4 Tactiek plz mercy
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Zakrzewski geeft een lange en hoge pass. Cavasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean onderschept slim de pass. Iuresean schiet op doel. Berbecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Vrbaslija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroupa rent richting de bal. Kroupa draait met de bal, schiet en ... Berbecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - decimata 1:0

4e minuut.
Jachtunowicz met een sublieme pass. Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković haalt uit met een fantastische trap. Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Smoktunowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Corozo de bal. Iuresean met een sublieme pass. Kroupa rent richting de bal. Kroupa schiet op doel. Berbecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Corozo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ranković rent richting de bal. Petcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ranković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vrbaslija neemt zijn aanloop. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Fernández Urrutia de bal onder controle te krijgen. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch geeft de bal voor. Kroupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroupa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Fernández Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Urrutia speelt de bal door. Jachtunowicz is nu in balbezit. Jachtunowicz geeft een lange en hoge pass. Ranković maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marut is nu in balbezit. Paal!

26e minuut.
Casoli geeft een hoge lob. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses passt de bal met de wreef. Kroupa heeft problemen om de bal te vangen. Kroupa haalt uit met een fantastische trap. Berbecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Meneses passt de bal met de wreef. Kroupa rent richting de bal. Fernández Urrutia begaat een overtreding. Kroupa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kroupa kan niet meer verder spelen. Caragiale komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Inworp. De Notta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachtunowicz is nu in balbezit. Jachtunowicz passt de bal met de wreef. De Notta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. De Notta bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Notta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jachtunowicz geeft een hoge lob. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vulturul rosu 57%, decimata 43%.
vulturul rosu - decimata 1:0

58e minuut.
Jachtunowicz rent richting de bal. Jachtunowicz geeft een hoge lob. Ranković rent richting de bal. Ranković haalt uit met een fantastische trap. Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vulturul rosu - decimata 1:1

66e minuut.
Klungelig pakt Iuresean de bal. Cavasini is nu in balbezit. Iuresean onderschept slim de pass. Iuresean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - decimata 2:1

83e minuut.
Pasquali probeert naar een medespeler te passen. Jachtunowicz is nu in balbezit. Jachtunowicz passt de bal in één keer door. Smoktunowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Petcu de bal. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vulturul rosu 44%, decimata 56%.
vulturul rosu - decimata 2:1