Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Aron-Voda
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 44107
FC Aroneanu FC Csobotfalva
T8-2 Tactiek SC Csikszereda
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 68.7
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Teuns met een sublieme pass. Velasco Damas rent richting de bal. Velasco Damas met een sublieme pass. Schjelderup heeft problemen om de bal te vangen. Schjelderup schiet op doel. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lambea probeert de bal aan de voet te houden. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Comesaña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comesaña krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Rosa de bal. Barberis is nu in balbezit. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Ledezma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 0:1

17e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak is nu in balbezit. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 0:2

19e minuut.
Teuns kopt de bal weg. Ledezma rent richting de bal. Bazalo rent richting de bal. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Meir probeert naar een medespeler te passen. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal in één keer door. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Schjelderup heeft problemen om de bal te vangen. Ayoğlu rent richting de bal. Milin geeft een lange en hoge pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Ślużyński bokst de bal weg.

23e minuut.
Barberis probeert naar een medespeler te passen. Schjelderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Schjelderup passt de bal met de wreef. Velasco Damas rent richting de bal. Velasco Damas geeft een hoge lob. Zekić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schjelderup is nu in balbezit. Schjelderup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 1:2

31e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Met opzet legt Teuns zijn tegenspeler op de grond. Rosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szumilas komt het veld opgelopen. Meir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosa speelt de bal door. Fish bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish passt de bal met de wreef. Peralta geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Roczniak probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Comesaña speelt de bal door. Klungelig pakt Szumilas de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosa zal de hoekschop nemen. Osial maakt een snoekduik en kopt de bal. Ślużyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Hristodorescu kopt de bal weg. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Schjelderup is nu in balbezit. Schjelderup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aroneanu 69%, FC Csobotfalva 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 2:2

47e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal in één keer door. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Szumilas is nu in balbezit. Rosa onderschept slim de pass. Rosa passt de bal zonder na te denken. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel. Ślużyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 2:3

56e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szumilas. Rosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meir met een snel genomen vrije trap. Ledezma krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Szumilas verovert de bal door een tackle van achteren. Szumilas passt de bal zonder na te denken. Tovani is nu in balbezit. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Nicolae is nu in balbezit. Nicolae geeft een hoge lob. Szumilas heeft problemen om de bal te vangen. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal in één keer door. Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een hoge lob. Osial maakt een snoekduik en kopt de bal. Ślużyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 2:4

74e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Nicolae probeert naar een medespeler te passen. Meir is nu in balbezit. Meir geeft een hoge lob. Osial krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 2:5

76e minuut.
Fish verovert de bal door een tackle van achteren. Fish passt de bal zonder na te denken. Rosa rent richting de bal. Rosa geeft de bal voor. Osial maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rosa speelt de bal door. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Comesaña de bal onder controle te krijgen. Ślużyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 2:6

84e minuut.
Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Velasco Damas is nu in balbezit. Velasco Damas geeft een lange en hoge pass. Schjelderup krijgt zijn hoofd ertegen. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bazalo passt de bal zonder na te denken. Velasco Damas is nu in balbezit. Velasco Damas probeert naar een medespeler te passen. Hristodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aroneanu 69%, FC Csobotfalva 31%.
FC Aroneanu - FC Csobotfalva 2:6