Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Halta Cozia f.c.plopi tm
a patra Tactiek 3133
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
62.8 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten very good
solid Passen very good
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
Stănăşilă geeft een hoge lob. Fontova kopt de bal weg. Prlainović is nu in balbezit. Prlainović geeft de bal voor. Derince springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood geeft de bal voor. Derince kopt de bal weg. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik haalt uit met een fantastische trap. Peiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Stănăşilă geeft een hoge lob. Ego-Aguirre kopt de bal weg. Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - f.c.plopi tm 1:0

23e minuut.
Derince kopt de bal weg. Ferguson rent richting de bal. Ferguson speelt de bal door. Janczylik is nu in balbezit. Janczylik schiet op doel. Peiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Witsel speelt de bal door. Mătăsaru rent richting de bal. Mătăsaru passt de bal met de wreef. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gajtani passt de bal met de wreef. Tkaczyk rent richting de bal. Prlainović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prlainović krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tkaczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mătăsaru met een snel genomen vrije trap. Zarubica probeert naar een medespeler te passen. Janczylik is nu in balbezit. Dietrich is nu in balbezit. Dietrich draait met de bal, schiet en ... Peiti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 44%, f.c.plopi tm 56%.
CFR Halta Cozia - f.c.plopi tm 1:0

49e minuut.
Witsel speelt de bal door. Prlainović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mătăsaru. Mătăsaru krijgt een gele kaart. Prlainović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Witsel met een snel genomen vrije trap. Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Derince draait met de bal, schiet en ... Peiti bokst de bal weg.

57e minuut.
Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson passt de bal zonder na te denken. Derince bereikt de bal nog maar net als eerste. Derince geeft de bal voor. Peiti bokst de bal weg. Dietrich krijgt zijn hoofd ertegen. Peiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Dietrich probeert de bal aan de voet te houden. Nowosad rent richting de bal. Nowosad passt de bal in één keer door. Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk draait met de bal, schiet en ... Zarubica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - f.c.plopi tm 2:0

66e minuut.
Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood geeft een lange en hoge pass. Mătăsaru kopt de bal weg. Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk draait met de bal, schiet en ... Zarubica bokst de bal weg.

75e minuut.
Tkaczyk met een sublieme pass. Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre passt de bal in één keer door. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - f.c.plopi tm 3:0

76e minuut.
Daar is Janczylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczylik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Buhl de bal onder controle te krijgen. Derince rent richting de bal. Derince draait met de bal, schiet en ... Peiti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Fontova bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontova geeft de bal voor. Derince rent richting de bal. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Beldeanu is nu in balbezit. Tkaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltekten verovert de bal door een tackle van achteren. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - f.c.plopi tm 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 41%, f.c.plopi tm 59%.
CFR Halta Cozia - f.c.plopi tm 4:0