Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin Red Ants
NewZ Tactiek The best
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.1 gemiddelde waardering 57.9
weak Schieten outstanding
weak Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Hasanoğlu met een sublieme pass. Leppälä rent richting de bal. Leppälä passt de bal met de wreef. Grigorov rent richting de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:1

5e minuut.
Hasanoğlu speelt de bal door. Rebajn is nu in balbezit. Grigorov is nu in balbezit. Rebajn rent richting de bal. Rebajn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ishizawa is nu in balbezit. Ishizawa geeft een lange en hoge pass. Grigorov kopt de bal weg. Rebajn is nu in balbezit. Rebajn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rebajn is nu in balbezit. Rebajn passt de bal met de wreef. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Abraham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Ishizawa met een snelle inworp. Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu geeft de bal voor. Grigorov krijgt zijn hoofd ertegen. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:2

14e minuut.
Grigorov passt de bal zonder na te denken. Ishizawa probeert naar een medespeler te passen. Rebajn is nu in balbezit. Rebajn schiet op doel. Abraham probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ishizawa is nu in balbezit. Ishizawa passt de bal in één keer door. Leppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppälä geeft een lange en hoge pass. Grigorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:3

16e minuut.
Grigorov geeft een lange en hoge pass. Rebajn heeft problemen om de bal te vangen. Rebajn draait met de bal, schiet en ... Frunză probeert de bal aan de voet te houden. Abraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:4

18e minuut.
Kmicic geeft een lange en hoge pass. Pearce heeft problemen om de bal te vangen. Grigorov rent richting de bal. Grigorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:5

21e minuut.
Grigorov geeft een hoge lob. Abraham met een sublieme pass. Mazilu kopt de bal weg. Grigorov rent richting de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Abraham bokst de bal weg.

23e minuut.
Hasanoğlu speelt de bal door. Ishizawa speelt de bal door. Rebajn rent richting de bal. Rebajn haalt uit met een fantastische trap. Abraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:6

26e minuut.
Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ishizawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishizawa passt de bal zonder na te denken. Rebajn rent richting de bal. Rebajn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kmicic onderschept slim de pass. Leppälä speelt de bal door. Ishizawa speelt de bal door. Rebajn rent richting de bal. Rebajn draait met de bal, schiet en ... Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ishizawa passt de bal zonder na te denken. Rebajn is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Frunză ... Strafschop! Frunză is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rebajn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rebajn kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Grigorov rent richting de bal. Grigorov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rebajn de bal. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov schiet op doel. Abraham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rebajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebajn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mitrea probeert de bal met de borst te controleren. Grigorov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitrea. Grigorov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grigorov wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:7

45e minuut.
Leppälä speelt de bal door. Rebajn is nu in balbezit. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov schiet op doel. Abraham maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 78%, Red Ants 22%.
Maxy MAcin - Red Ants 0:8

48e minuut.
Rebajn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turbatu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Hasanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasanoğlu passt de bal zonder na te denken. Ishizawa speelt de bal door. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov draait met de bal, schiet en ... Abraham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Pearce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppälä geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishizawa speelt de bal door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Ishizawa met een snelle inworp. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu passt de bal met de wreef. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Mitrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov speelt de bal door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Abraham bokst de bal weg. Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hasanoğlu de bal. Dobrinoiu begaat een overtreding. Dobrinoiu krijgt een gele kaart. Hasanoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hasanoğlu met een snel genomen vrije trap. Turbatu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Mazilu kopt de bal weg. Ishizawa speelt de bal door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Leppälä kopt de bal weg. Klungelig pakt Turbatu de bal. Grigorov is nu in balbezit. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Leppälä speelt de bal door. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grigorov kan de bal niet met de borst controleren. Grigorov geeft een hoge lob. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Leppälä met een snelle inworp. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu geeft een hoge lob. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Grigorov heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu rent richting de bal. Pearce onderschept slim de pass. Grigorov rent richting de bal. Grigorov draait met de bal, schiet en ... Paal! Grigorov heeft problemen om de bal te vangen. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Abraham probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishizawa passt de bal met de wreef. Turbatu is nu in balbezit. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:9

69e minuut.
Turbatu passt de bal in één keer door. Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishizawa probeert naar een medespeler te passen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Abraham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grigorov is nu in balbezit. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:10

71e minuut.
Leppälä passt de bal met de wreef. Kmicic rent richting de bal. Leppälä geeft de bal voor. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grigorov rent richting de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Abraham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ishizawa speelt de bal door. Chiţulescu controleert de bal met de borst. Turbatu rent richting de bal. Grigorov rent richting de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Leppälä geeft een hoge lob. Turbatu kopt de bal weg. Grigorov rent richting de bal. Grigorov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turbatu kan de bal niet met de borst controleren. Grigorov rent richting de bal. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Abraham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:11

78e minuut.
Leppälä passt de bal in één keer door. Grigorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu rent richting de bal. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Abraham maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dobrinoiu geeft een hoge lob. Juzala met een sublieme pass. Hasanoğlu kopt de bal weg. Turbatu kan de bal niet met de borst controleren. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Leppälä geeft een hoge lob. Turbatu kopt de bal weg. Daar is Pearce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hasanoğlu geeft een lange en hoge pass. Turbatu kopt de bal weg. Grigorov rent richting de bal. Grigorov schiet op doel. Abraham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - Red Ants 0:12

86e minuut.
Doboş speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorov verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 77%, Red Ants 23%.
Maxy MAcin - Red Ants 0:12