Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin F.C. Looser
NewZ Tactiek 532mod_2
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Şuşoi onderschept slim de pass. Şuşoi passt de bal met de wreef. Soja speelt de bal door. Rybáň rent richting de bal. Rybáň schiet op doel. Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Majkrzak speelt de bal door. Banach probeert naar een medespeler te passen. Stângă rent richting de bal. Stângă geeft de bal voor. Madar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Tomalik kopt de bal weg. Banach speelt de bal door. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă geeft een lange en hoge pass. Toure krijgt zijn hoofd ertegen. Diaconu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 55%, F.C. Looser 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maxy MAcin - F.C. Looser 0:0

46e minuut.
Wałdoch komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Frunză met een sublieme pass. Wałdoch is nu in balbezit. Sobrecueva verovert de bal door een tackle van achteren. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - F.C. Looser 1:0

72e minuut.
Tomalik heeft problemen om de bal te vangen. Tomalik passt de bal met de wreef. Toure bereikt de bal nog maar net als eerste. Toure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxy MAcin - F.C. Looser 1:1

82e minuut.
Sobrecueva passt de bal met de wreef. Wałdoch probeert naar een medespeler te passen. Madar is nu in balbezit. Madar haalt uit met een fantastische trap. Diaconu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - F.C. Looser 1:2

87e minuut.
Klungelig pakt Stângă de bal. Stângă passt de bal zonder na te denken. Madar is nu in balbezit. Madar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toure de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 53%, F.C. Looser 47%.
Maxy MAcin - F.C. Looser 1:2