Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkiLLer Team CFR Halta Cozia
SkiLL2 Tactiek a patra
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Sütő passt de bal met de wreef. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu passt de bal in één keer door. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Venetsanos geeft een hoge lob. Arnautović rent richting de bal. Bowsza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bowsza krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ego-Aguirre passt de bal met de wreef. Tkaczyk is nu in balbezit. Tkaczyk met een sublieme pass. Nicolaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaï haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gajtani is nu in balbezit. Nowosad probeert naar een medespeler te passen. Buhl met een sublieme pass. Tkaczyk is nu in balbezit. Tkaczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nicolaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Filipenko ... Strafschop! Nicolaï is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowosad zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wnęk bokst de bal weg.

36e minuut.
Stănăşilă geeft de bal voor. Melinao kopt de bal weg. Klungelig pakt van Bruggen de bal. Ego-Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Ego-Aguirre schiet op doel. Wnęk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicolaï is nu in balbezit. Nicolaï schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - CFR Halta Cozia 0:1

38e minuut.
Melinao is nu in balbezit. Melinao geeft een lange en hoge pass. Bowsza kopt de bal weg. Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nicolaï kopt de bal weg. Filipenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre begaat een overtreding. Ego-Aguirre krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Stănăşilă kopt de bal weg. Daar is Arnautović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowsza rent richting de bal. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Peiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkiLLer Team - CFR Halta Cozia 1:1

44e minuut.
Hotoleanu met de inworp. van Bruggen is nu in balbezit. van Bruggen geeft een lange en hoge pass. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza draait met de bal, schiet en ... Peiti bokst de bal weg. Stănăşilă is nu in balbezit. Stankiewicz onderschept slim de pass. Stankiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - CFR Halta Cozia 2:1

45e minuut.
Lewator komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkiLLer Team 52%, CFR Halta Cozia 48%.
SkiLLer Team - CFR Halta Cozia 2:1

54e minuut.
Buhl geeft een lange en hoge pass. Sütő kopt de bal weg. Melinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk onderschept slim de pass. Tkaczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hotoleanu kopt de bal weg. Lewator rent richting de bal. Veren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator onderschept slim de pass. Lewator schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
van Bruggen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bruggen passt de bal in één keer door. Bowsza rent richting de bal. Bowsza draait met de bal, schiet en ... Peiti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - CFR Halta Cozia 3:1

61e minuut.
Klungelig pakt Ego-Aguirre de bal. Ego-Aguirre passt de bal in één keer door. Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tkaczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bielas geeft de bal voor. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski begaat een overtreding. Rempalski krijgt een gele kaart. Neculau raakt geblesseerd tijdens het duel. Melinao zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bowsza maakt een snoekduik en kopt de bal. Peiti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Veren de bal. Veren passt de bal zonder na te denken. Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkaczyk onderschept slim de pass. Tkaczyk schiet op doel. Wnęk bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Daar is Bielas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkaczyk is nu in balbezit. Sütő legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tkaczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicolaï legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Wnęk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

71e minuut.
Nowosad probeert naar een medespeler te passen. Ego-Aguirre rent richting de bal. Sütő legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sütő krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bielas rent richting de bal. Bielas geeft een hoge lob. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. Peiti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - CFR Halta Cozia 4:1

81e minuut.
Melinao met een snelle inworp. van Bruggen met een sublieme pass. Hotoleanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Lewator de bal. Lewator haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkiLLer Team 57%, CFR Halta Cozia 43%.
SkiLLer Team - CFR Halta Cozia 4:1