Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin vulturul rosu
NewZ Tactiek red4
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 58.9
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Dehaene de bal onder controle te krijgen. Iuresean is nu in balbezit. Rybáň onderschept slim de pass. Rybáň schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - vulturul rosu 1:0

22e minuut.
Rösti bereikt de bal nog maar net als eerste. Machulski verovert de bal door een tackle van achteren. McGregor speelt de bal door. Klungelig pakt Morena de bal. Morena geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pyziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soja speelt de bal door. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi geeft een hoge lob. Rybáň springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zakrzewski passt de bal met de wreef. Kroupa is nu in balbezit. Morena begaat een overtreding. Kroupa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zakrzewski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pyziak is nu in balbezit. Pyziak geeft de bal voor. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - vulturul rosu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 50%, vulturul rosu 50%.
Maxy MAcin - vulturul rosu 2:0

55e minuut.
Soja onderschept slim de pass. Soja probeert naar een medespeler te passen. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Casoli met een snelle inworp. Liesch is nu in balbezit. Liesch probeert naar een medespeler te passen. Rösti rent richting de bal. Rösti schiet op doel. Diaconu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Soja onderschept slim de pass. Soja speelt de bal door. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva schiet op doel. Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - vulturul rosu 3:0

73e minuut.
Kroupa rent richting de bal. Lisień begaat een overtreding. Kroupa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zakrzewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kroupa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - vulturul rosu 3:1

74e minuut.
McGregor passt de bal in één keer door. Machulski is nu in balbezit. Machulski geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Morena passt de bal in één keer door. McGregor geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Apró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - vulturul rosu 4:1

82e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Liesch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machulski. Machulski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
McGregor onderschept slim de pass. McGregor geeft een hoge lob. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva schiet op doel. Apró probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak geeft een lange en hoge pass. Casoli rent richting de bal. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. Apró bokst de bal weg.

90e minuut.
Sobrecueva geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meneses de bal. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Apró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - vulturul rosu 5:1

90e minuut.
Sobrecueva raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobranschi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 42%, vulturul rosu 58%.
Maxy MAcin - vulturul rosu 5:1