Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ciresarii FC Csobotfalva
rnr5 Tactiek SC Csikszereda
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 16
67.3 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten solid
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


7e minuut.
Meir geeft de bal voor. Ledezma rent richting de bal. Kŕč begaat een overtreding. Kŕč krijgt een gele kaart. Ledezma raakt geblesseerd tijdens het duel. Ordoñez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - FC Csobotfalva 0:1

19e minuut.
Linares probeert naar een medespeler te passen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă passt de bal zonder na te denken. Mösler is nu in balbezit. Mösler schiet op doel. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Angélico passt de bal in één keer door. Fish met een sublieme pass. Corradi rent richting de bal. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma schiet op doel. Oasenegre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
O`Donoghue maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ayoğlu kopt de bal weg. Angélico bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciresarii 32%, FC Csobotfalva 68%.
ciresarii - FC Csobotfalva 0:1

51e minuut.
Kılınçtürk met een sublieme pass. Linares probeert naar een medespeler te passen. Mösler rent richting de bal. Mösler haalt uit met een fantastische trap. Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Guelfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meir krijgt een gele kaart. Guelfi raakt geblesseerd tijdens het duel. Nilă neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Linares passt de bal in één keer door. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk passt de bal met de wreef. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă passt de bal met de wreef. Sumarja geeft een hoge lob. Mösler maakt een snoekduik en kopt de bal. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez geeft de bal voor. Ledezma kopt de bal weg. Meir is nu in balbezit. Meir schiet op doel. Oasenegre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kŕč bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - FC Csobotfalva 0:2

70e minuut.
Sumarja met een sublieme pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares passt de bal met de wreef. Mösler is nu in balbezit. Mösler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciresarii 30%, FC Csobotfalva 70%.
ciresarii - FC Csobotfalva 0:2