Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: decimata Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 27960
decimata FC Csobotfalva
plz mercy Tactiek SC Csikszereda
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 66.6
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Gorie verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Roşoiu met de inworp. Jachtunowicz rent richting de bal. Jachtunowicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Meir geeft een hoge lob. Lascelles rent richting de bal. Lascelles passt de bal in één keer door. Osial rent richting de bal. Osial haalt uit met een fantastische trap. Berbecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kostecki is nu in balbezit. Kostecki geeft een hoge lob. Cavasini heeft problemen om de bal te vangen. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Fish speelt de bal door. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir geeft een lange en hoge pass. Ledezma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - FC Csobotfalva 0:1

17e minuut.
Smoktunowicz heeft problemen om de bal te vangen. Meir verovert de bal door een tackle van achteren. Meir passt de bal zonder na te denken. Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial haalt uit met een fantastische trap. Berbecki bokst de bal weg.

24e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pasquali raakt geblesseerd tijdens het duel. Smoktunowicz met een snel genomen vrije trap. Ranković springt en kopt de bal. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Meir is nu in balbezit. Meir passt de bal zonder na te denken. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - FC Csobotfalva 0:2

31e minuut.
Ayoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki probeert naar een medespeler te passen. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Lascelles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ledezma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osial legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Berbecki speelt de bal door. Fish kopt de bal weg. Osial rent richting de bal. Osial haalt uit met een fantastische trap. Berbecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - FC Csobotfalva 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decimata 67%, FC Csobotfalva 33%.
decimata - FC Csobotfalva 0:3

48e minuut.
Pasquali passt de bal in één keer door. Corozo heeft problemen om de bal te vangen. Corozo probeert naar een medespeler te passen. Ranković rent richting de bal. Ranković haalt uit met een fantastische trap. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali passt de bal in één keer door. Corozo is nu in balbezit. Corozo geeft een hoge lob. Ranković springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - FC Csobotfalva 1:3

51e minuut.
Klungelig pakt Smoktunowicz de bal. Fish is nu in balbezit. Fish passt de bal met de wreef. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - FC Csobotfalva 1:4

53e minuut.
Pasquali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbaslija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrbaslija krijgt een gele kaart. Osial raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Osial kan niet meer verder spelen. Biaram komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fish probeert naar een medespeler te passen. Kostecki rent richting de bal. Kostecki passt de bal zonder na te denken. Biaram is nu in balbezit. Biaram haalt uit met een fantastische trap. Berbecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Fish met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Urrutia. Ledezma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fish wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lascelles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Notta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decimata 65%, FC Csobotfalva 35%.
decimata - FC Csobotfalva 1:4