Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Kids Team Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 36802
Kids Team ARSENAL CITY
S Tactiek tct
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 63.5
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Lemarchand passt de bal met de wreef. Habrock rent richting de bal. Wierzycki rent richting de bal. Habrock onderschept slim de pass. Habrock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Şeitan rent richting de bal. Votruba verovert de bal door een tackle van achteren. Votruba passt de bal zonder na te denken. Zelada rent richting de bal. Zelada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Şeitan geeft de bal voor. Habrock probeert de bal met de borst te controleren. Bercu rent richting de bal. Habrock verovert de bal door een tackle van achteren. Habrock haalt uit met een fantastische trap. Voorhoof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Turfov probeert naar een medespeler te passen. Catatau rent richting de bal. Catatau passt de bal met de wreef. Habrock bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zelada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paler komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Klungelig pakt Manaflı de bal. Manaflı geeft de bal voor. Votruba rent richting de bal. Votruba schiet op doel. Maniuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - ARSENAL CITY 1:0

23e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk passt de bal in één keer door. Lemarchand heeft problemen om de bal te vangen. Lemarchand geeft de bal voor. Habrock maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Salomon geeft de bal voor. Lemarchand is nu in balbezit. Lemarchand passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pilarczyk de bal. Pilarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Votruba rent richting de bal. Lindner geeft een hoge lob. Paler rent richting de bal. Paler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - ARSENAL CITY 2:0

39e minuut.
Popovici kopt de bal weg. Dzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvalta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kvalta krijgt een gele kaart. Dzik raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Habrock neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - ARSENAL CITY 2:1

41e minuut.
Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand probeert naar een medespeler te passen. Habrock rent richting de bal. Habrock draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Popovici de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 53%, ARSENAL CITY 47%.
Kids Team - ARSENAL CITY 2:1

52e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Popovici kan de bal niet met de borst controleren. Habrock onderschept slim de pass. Habrock haalt uit met een fantastische trap. Voorhoof werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kids Team - ARSENAL CITY 2:2

53e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk geeft een hoge lob. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Voorhoof bokst de bal weg.

70e minuut.
Catatau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wierzycki de bal. Habrock rent richting de bal. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Peixoto met een sublieme pass. Gut heeft problemen om de bal te vangen. Lemarchand onderschept slim de pass. Lemarchand geeft een hoge lob. Habrock springt en kopt de bal. Voorhoof kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 53%, ARSENAL CITY 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kids Team - ARSENAL CITY 2:2