Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corona Hunedoara FaannnyyyyTeam
Culcatt!! Tactiek 4132
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
61.1 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten excellent
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Peigneur geeft een lange en hoge pass. Romberg kopt de bal weg. Daar is Cazanescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. Numair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cazanescu heeft problemen om de bal te vangen. Boyajyan is nu in balbezit. Numair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Romberg met een snelle inworp. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan passt de bal in één keer door. Nagarajan is nu in balbezit. Nagarajan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Nagarajan rent richting de bal. Boyajyan rent richting de bal. Nagarajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan haalt uit met een fantastische trap. Numair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Süleymanlı speelt de bal door. Filouš speelt de bal door. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nagarajan met een sublieme pass. Jakobsen is nu in balbezit. Jakobsen passt de bal met de wreef. Ulduz rent richting de bal. Ulduz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wilkojański kopt de bal weg. Filouš rent richting de bal. Presser onderschept slim de pass. Presser geeft een lange en hoge pass. Kluczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prunea komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Tache met een sublieme pass. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Romberg rent richting de bal. Kluczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kluczyński schiet op doel. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Romberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tache met een snelle inworp. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kluczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 48%, FaannnyyyyTeam 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corona Hunedoara - FaannnyyyyTeam 0:0

47e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tache met een snel genomen vrije trap. Achim springt en kopt de bal. Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Buitenspel voor Achim. Goede buitenspelval van de verdediging. Fitipaldi neemt vlug de vrije trap. Daar is Jakobsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cabral met een sublieme pass. Filouš met een sublieme pass. Nagarajan rent richting de bal. Nagarajan geeft een lange en hoge pass. Boyajyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Numair bokst de bal weg.

57e minuut.
Presser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tache de bal. Tache passt de bal zonder na te denken. Achim is nu in balbezit. Achim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tache geeft een hoge lob. Leński is nu in balbezit. Achim maakt een afschuwelijke overtreding. Achim krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Prunea met een sublieme pass. Presser is nu in balbezit. Presser geeft de bal voor. Kluczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Romberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romberg onderschept slim de pass. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel. Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kluczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corona Hunedoara - FaannnyyyyTeam 0:1

75e minuut.
Morozowski komt het veld opgelopen. Luque komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Wilkojański geeft de bal voor. Fitipaldi kopt de bal weg. Presser speelt de bal door. Achim is nu in balbezit. Achim schiet op doel. Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Peigneur onderschept slim de pass. Peigneur geeft een lange en hoge pass. Fitipaldi is nu in balbezit. Achim onderschept slim de pass. Achim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corona Hunedoara 51%, FaannnyyyyTeam 49%.
Corona Hunedoara - FaannnyyyyTeam 0:1