Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viitorul Tufa Extreme_Team
08 biss Tactiek n-5131
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 44.4
incredible Schieten adequate
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Mastorakis is nu in balbezit. Mastorakis probeert naar een medespeler te passen. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż schiet op doel. Yakışan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - Extreme_Team 1:0

4e minuut.
Sükösd passt de bal zonder na te denken. Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giernatowski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Mastorakis is nu in balbezit. Mastorakis speelt de bal door. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor geeft de bal voor. Gwiżdż krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - Extreme_Team 2:0

17e minuut.
Sükösd geeft de bal voor. Fogsgaard is nu in balbezit. Fogsgaard speelt de bal door. Bujtor geeft een hoge lob. Gwiżdż springt en kopt de bal. Yakışan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - Extreme_Team 3:0

26e minuut.
Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Sucală probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mastorakis is nu in balbezit. Mastorakis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gwiżdż onderschept slim de pass. Gwiżdż speelt de bal door. Mastorakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastorakis geeft een hoge lob. Lelesz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sucală is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sucală geeft de bal voor. Thon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prunea de bal onder controle te krijgen. Bratu geeft een hoge lob. Gwiżdż springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Yakışan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bujtor neemt de hoekschop. Lelesz kopt de bal weg. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Panza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Yakışan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - Extreme_Team 4:0

33e minuut.
Fogsgaard met een sublieme pass. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor passt de bal in één keer door. Lelesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelesz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bratu speelt de bal door. Klungelig pakt Bujtor de bal. Bujtor speelt de bal door. Daar is Gwiżdż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiżdż schiet op doel. Yakışan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Puis rent richting de bal. Giernatowski rent richting de bal. Puis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puis krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bratu probeert naar een medespeler te passen. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor geeft een lange en hoge pass. Lelesz springt en kopt de bal. Sucală probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yakışan bokst de bal weg.

42e minuut.
Prunea rent richting de bal. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Bratu probeert naar een medespeler te passen. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis schiet op doel. Yakışan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Tufa 22%, Extreme_Team 78%.
Viitorul Tufa - Extreme_Team 4:0

53e minuut.
Mastorakis kopt de bal weg. Sükösd is nu in balbezit. Lelesz onderschept slim de pass. Lelesz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - Extreme_Team 5:0

54e minuut.
Quesada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bujtor met de inworp. Lelesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelesz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mastorakis kopt de bal weg. Panza kan de bal niet met de borst controleren. Mastorakis speelt de bal door. Giernatowski rent richting de bal. Giernatowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bujtor rent richting de bal. Bujtor passt de bal met de wreef. Lelesz is nu in balbezit. Lelesz haalt uit met een fantastische trap. Yakışan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - Extreme_Team 6:0

71e minuut.
Bratu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bujtor de bal. Bujtor passt de bal met de wreef. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel. Yakışan bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bratu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujtor geeft een hoge lob. Gwiżdż maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakışan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - Extreme_Team 7:0

77e minuut.
Daar is Bujtor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor onderschept slim de pass. Bujtor geeft een hoge lob. Gwiżdż krijgt zijn hoofd ertegen. Yakışan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matusiak kopt de bal weg. Mastorakis rent richting de bal. Mastorakis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fogsgaard met een sublieme pass. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor geeft de bal voor. Gwiżdż krijgt zijn hoofd ertegen. Yakışan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Tufa - Extreme_Team 8:0

86e minuut.
Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bujtor de bal. Bujtor geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż maakt een snoekduik en kopt de bal. Yakışan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Tufa 25%, Extreme_Team 75%.
Viitorul Tufa - Extreme_Team 8:0