Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Háromszėk Lichiresti Old Club
Zs 5-3-2sz Tactiek ap.dr.
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
59 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Tollebeek met een sublieme pass. Kadúk heeft problemen om de bal te vangen. Kadúk met een sublieme pass. Novi rent richting de bal. Novi schiet op doel. Sipelgas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Inworp. Novi met een snelle inworp. Tagle geeft een hoge lob. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bá Long geeft een hoge lob. Daar is Kufajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Tagle zijn tegenspeler op de grond. Tagle krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bá Long geeft een lange en hoge pass. Kadúk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muntenuş. Muntenuş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Háromszėk 47%, Lichiresti Old Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Háromszėk - Lichiresti Old Club 0:0

46e minuut.
Huenteo komt het veld opgelopen. Ion komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Lukas rent richting de bal. Pocierznicki onderschept slim de pass. Pocierznicki geeft een hoge lob. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gatzias kopt de bal weg. Policht rent richting de bal. Policht geeft de bal voor. Huenteo krijgt zijn hoofd ertegen. Butucea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - Lichiresti Old Club 0:1

67e minuut.
Tollebeek verovert de bal door een tackle van achteren. Tollebeek passt de bal in één keer door. Kadúk is nu in balbezit. Kadúk draait met de bal, schiet en ... Ion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Háromszėk - Lichiresti Old Club 1:1

69e minuut.
Storry verovert de bal door een tackle van achteren. Storry geeft een lange en hoge pass. Macchiavello kopt de bal weg. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk schiet op doel. Ion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kadúk rent richting de bal. Tollebeek met een sublieme pass. Tagle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagle geeft de bal voor. Macchiavello springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - Lichiresti Old Club 2:1

84e minuut.
Tollebeek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tagle de bal. Tagle passt de bal zonder na te denken. Tollebeek is nu in balbezit. Tollebeek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hruszowiec geeft een lange en hoge pass. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadúk geeft de bal voor. Macchiavello is nu in balbezit. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - Lichiresti Old Club 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Háromszėk 49%, Lichiresti Old Club 51%.
F.C.Háromszėk - Lichiresti Old Club 3:1