Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winner Spirit Nubian
WS3 Tactiek New Heaven
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 22
59 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
da Silva Rosa geeft de bal voor. Trimarco kopt de bal weg. Danciu heeft problemen om de bal te vangen. Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Danciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban is nu in balbezit. Danciu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ban raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţânţar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sanabria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - Nubian 0:1

22e minuut.
Rudnicki onderschept slim de pass. Rudnicki geeft een lange en hoge pass. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Sanabria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stucki kopt de bal weg. da Silva Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Rosa passt de bal zonder na te denken. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević schiet op doel. Socci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Stucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stucki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Teodoru de bal. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - Nubian 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winner Spirit 47%, Nubian 53%.
Winner Spirit - Nubian 0:2

78e minuut.
da Silva Rosa passt de bal in één keer door. Stucki geeft de bal voor. Aquvov met een sublieme pass. Ţânţar is nu in balbezit. Ţânţar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lasek komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fistanlı rent richting de bal. Fistanlı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Söllinger passt de bal zonder na te denken. Roοney is nu in balbezit. Roοney passt de bal in één keer door. Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winner Spirit 34%, Nubian 66%.
Winner Spirit - Nubian 0:2