Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Club Arsenal Iasi
2023 Tactiek L442
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Angarone kopt de bal weg. Dack heeft problemen om de bal te vangen. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel. Stivala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - Arsenal Iasi 0:1

3e minuut.
Huegún met een sublieme pass. Bregović is nu in balbezit. Bregović passt de bal zonder na te denken. Jilozinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Baniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Baniciu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bregović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huegún geeft de bal voor. Stivala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. da Alegria maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - Arsenal Iasi 0:2

11e minuut.
Dack verovert de bal door een tackle van achteren. Dack geeft de bal voor. Inworp. Angarone met de inworp. Podlužný geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Panesi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexa rent richting de bal. Alexa geeft een lange en hoge pass. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - Arsenal Iasi 1:2

31e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapla verovert de bal door een tackle van achteren. Czapla geeft een lange en hoge pass. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria schiet op doel. Stivala bokst de bal weg.

41e minuut.
Balajti geeft een hoge lob. Jilozinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Baniciu de bal. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szirmay heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club 62%, Arsenal Iasi 38%.
Royal Club - Arsenal Iasi 1:2

46e minuut.
Balajti met een sublieme pass. Podlužný is nu in balbezit. Mocarzel begaat een overtreding. Mocarzel krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Daar is Dack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilozinho is nu in balbezit. Dack verovert de bal door een tackle van achteren. Dack geeft de bal voor. Mocarzel rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Huegún passt de bal zonder na te denken. Bregović is nu in balbezit. Bregović probeert naar een medespeler te passen. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Stivala bokst de bal weg.

55e minuut.
Campagnola geeft een hoge lob. Huegún is nu in balbezit. Huegún passt de bal in één keer door. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Stivala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert da Alegria de bal onder controle te krijgen. Bregović rent richting de bal. Huegún met een sublieme pass. Podlužný is nu in balbezit. Podlužný geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Jilozinho is nu in balbezit. Mihailov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jilozinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Răducioiu komt het veld opgelopen. Morais komt het veld opgelopen. Guedes komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski passt de bal met de wreef. Panesi rent richting de bal. Panesi geeft een lange en hoge pass. Mocarzel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. da Alegria stond buitenspel. Śmigło komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Śmigło geeft de bal voor. da Alegria rent richting de bal. Baniciu maakt een afschuwelijke overtreding. Baniciu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. da Alegria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valerie komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún passt de bal zonder na te denken. da Alegria rent richting de bal. da Alegria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Club - Arsenal Iasi 1:3

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huegún speelt de bal door. Podlužný is nu in balbezit. Podlužný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Podlužný passt de bal met de wreef. Szirmay heeft problemen om de bal te vangen. Boëtius is nu in balbezit. Jilozinho onderschept slim de pass. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Stivala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Răducioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huegún geeft de bal voor. Klungelig pakt Dack de bal. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Stivala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club 56%, Arsenal Iasi 44%.
Royal Club - Arsenal Iasi 1:3