Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Poiana B&N
heroes Tactiek att
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 4
77.5 gemiddelde waardering 59.6
brilliant Schieten very good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Kıpırdamaz probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz controleert de bal met de borst. Nadarkiewicz passt de bal met de wreef. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 1:0

10e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 2:0

18e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadarkiewicz met de inworp. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. Vandebroek krijgt zijn hoofd ertegen. Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Beckham niet meer kan verder spelen. Madincea komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Čaňo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fejkiel. Fejkiel krijgt een gele kaart. Čaňo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čaňo wilt de vrije trap nemen. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kıpırdamaz zal de hoekschop nemen. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Wasserfallen geeft een lange en hoge pass. Maguinho kopt de bal weg. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Bakas de bal. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Chitic springt en kopt de bal. Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 3:0

34e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vandebroek de bal. Vandebroek speelt de bal door. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 4:0

36e minuut.
Agüero speelt de bal door. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak passt de bal met de wreef. Rob is nu in balbezit. Rob haalt uit met een fantastische trap. Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho geeft een lange en hoge pass. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 5:0

42e minuut.
Korff kopt de bal weg. Nadarkiewicz rent richting de bal. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 6:0

45e minuut.
Čaňo probeert naar een medespeler te passen. Ibarra rent richting de bal. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 35%, B&N 65%.
Fc.Poiana - B&N 7:0

49e minuut.
Maguinho geeft een lange en hoge pass. Bartniak kopt de bal weg. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Maguinho geeft een hoge lob. Čaňo kopt de bal weg. Bakas is nu in balbezit. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Estrada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wasserfallen is nu in balbezit. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 8:0

62e minuut.
Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Torres met een sublieme pass. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Čaňo kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Daar is Wasserfallen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Vandebroek. Goede buitenspelval van de verdediging. Bartniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Manzone passt de bal in één keer door. Jaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaster geeft de bal voor. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Estrada niet meer kan verder spelen. Cârlan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Wasserfallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz onderschept slim de pass. Nadarkiewicz geeft een lange en hoge pass. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - B&N 9:0

76e minuut.
Rob is nu in balbezit. Maguinho geeft de bal voor. Klungelig pakt Wasserfallen de bal. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadarkiewicz met een snelle inworp. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz geeft de bal voor. Čaňo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Limpens speelt de bal door. Korff is nu in balbezit. Korff geeft een lange en hoge pass. Rob is nu in balbezit. Rob schiet op doel. Madincea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 40%, B&N 60%.
Fc.Poiana - B&N 9:0