Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Breaza Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 55653
STIINTA BREAZA Arsenal Iasi
extra Tactiek L442
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. Pesta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ožegović. Ožegović krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Huegún probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähler maakt een afschuwelijke overtreding. Bähler krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bregović raakt geblesseerd tijdens het duel. Campagnola met een snel genomen vrije trap. Huegún kopt de bal weg. Sabou is nu in balbezit. Sabou draait met de bal, schiet en ... Chaina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA BREAZA - Arsenal Iasi 0:1

14e minuut.
Campagnola passt de bal in één keer door. Nowik met een sublieme pass. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft een hoge lob. Sabou maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Huegún de bal. Huegún passt de bal in één keer door. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft een lange en hoge pass. Sabou springt en kopt de bal. Chaina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Huegún met een sublieme pass. Nowik is nu in balbezit. Nowik passt de bal zonder na te denken. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Jilozinho kopt de bal weg. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duret. Duret krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Angarone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Nowik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Chaina met een harde bal richting middenveld. Ožegović rent richting de bal. Angarone geeft een hoge lob. Sabou is nu in balbezit. Sabou draait met de bal, schiet en ... Chaina bokst de bal weg.

37e minuut.
Huegún passt de bal met de wreef. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović speelt de bal door. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA BREAZA - Arsenal Iasi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STIINTA BREAZA 59%, Arsenal Iasi 41%.
STIINTA BREAZA - Arsenal Iasi 0:2

48e minuut.
Sioćko met een sublieme pass. Aparicio kan de bal niet met de borst controleren. Aparicio geeft de bal voor. Ožegović krijgt zijn hoofd ertegen. Uzakatan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STIINTA BREAZA - Arsenal Iasi 1:2

58e minuut.
Nowik passt de bal zonder na te denken. Huegún probeert naar een medespeler te passen. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft een lange en hoge pass. Sabou krijgt zijn hoofd ertegen. Chaina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Alegria komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Angarone probeert naar een medespeler te passen. Nowik rent richting de bal. Nowik passt de bal met de wreef. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Chaina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Nowik passt de bal met de wreef. Jilozinho is nu in balbezit. Jablanović is nu in balbezit. da Alegria onderschept slim de pass. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Chaina bokst de bal weg.

65e minuut.
Czapla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožegović begaat een overtreding. Czapla raakt geblesseerd tijdens het duel. Răducioiu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Czapla speelt de bal door. Bregović is nu in balbezit. Bregović passt de bal met de wreef. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Chaina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. da Alegria stond buitenspel. Odzimkowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bähler probeert naar een medespeler te passen. Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski passt de bal zonder na te denken. Ožegović rent richting de bal. Ožegović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STIINTA BREAZA 58%, Arsenal Iasi 42%.
STIINTA BREAZA - Arsenal Iasi 1:2