Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cucuruzul iasi Fc.Poiana
20at Tactiek CL 523
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 16
62 gemiddelde waardering 77.8
excellent Schieten brilliant
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Huberthus rent richting de bal. Inworp. Huberthus met de inworp. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz passt de bal zonder na te denken. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
dos Santos Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic passt de bal met de wreef. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - Fc.Poiana 0:1

12e minuut.
Kıpırdamaz rent richting de bal. Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Zancu rent richting de bal. Vandebroek verovert de bal door een tackle van achteren. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kıpırdamaz passt de bal in één keer door. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Čaňo rent richting de bal. Čaňo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parca neemt de penalty, wat een uithaal! Madincea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cucuruzul iasi - Fc.Poiana 1:1

19e minuut.
Abajo heeft problemen om de bal te vangen. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski passt de bal met de wreef. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Menéndez Erimia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ibe kopt de bal weg. Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Čaňo is nu in balbezit. Čaňo draait met de bal, schiet en ... Menéndez Erimia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Kıpırdamaz met de inworp. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft een hoge lob. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen. Menéndez Erimia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Manzone is nu in balbezit. Manzone geeft een hoge lob. Huberthus kopt de bal weg. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Menéndez Erimia probeert wanhopig de bal te grijpen. Čaňo rent richting de bal. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Menéndez Erimia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vandebroek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zancu de bal onder controle te krijgen. Chitic rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cucuruzul iasi 67%, Fc.Poiana 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cucuruzul iasi - Fc.Poiana 1:1

49e minuut.
Kıpırdamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıpırdamaz passt de bal zonder na te denken. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cucuruzul iasi - Fc.Poiana 1:2

58e minuut.
Maguinho onderschept slim de pass. Maguinho geeft een hoge lob. Zancu heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chitic controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jee-Son komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal met de wreef. Kıpırdamaz met een sublieme pass. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. Menéndez Erimia bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Estrada komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jee-Son is nu in balbezit. Zancu is nu in balbezit. Jee-Son onderschept slim de pass. Jee-Son geeft een hoge lob. Čaňo springt en kopt de bal. Menéndez Erimia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stokowiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trică komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Trică speelt de bal door. Torres geeft een lange en hoge pass. Chitic is nu in balbezit. Chitic geeft een hoge lob. Čaňo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Manzone is nu in balbezit. Ibe verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cucuruzul iasi - Fc.Poiana 2:2

88e minuut.
Ibe rent richting de bal. Żulewski onderschept slim de pass. Żulewski geeft een hoge lob. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menéndez Erimia met een sublieme pass. Prazeres kopt de bal weg. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cucuruzul iasi 66%, Fc.Poiana 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cucuruzul iasi - Fc.Poiana 2:2