Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Club Lichiresti Old Club
2924 Tactiek ap-lat
51% Balbezit 49%
68% Spel op eigen helft 32%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 61.1
very good Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Dack passt de bal zonder na te denken. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa onderschept slim de pass. Alexa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Olszówka verovert de bal door een tackle van achteren. Olszówka geeft een hoge lob. Gatzias kopt de bal weg. Budinić rent richting de bal. Budinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Olszówka geeft een lange en hoge pass. Baniciu kopt de bal weg. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Budinić verovert de bal door een tackle van achteren. Budinić draait met de bal, schiet en ... Stivala bokst de bal weg.

30e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski met een sublieme pass. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Alexa passt de bal zonder na te denken. Panesi heeft problemen om de bal te vangen. Bielicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielicki krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang begaat een overtreding. Mocarzel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dack komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bielicki speelt de bal door. Gatzias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzias draait met de bal, schiet en ... Stivala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club 68%, Lichiresti Old Club 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Club - Lichiresti Old Club 0:0

47e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu onderschept slim de pass. Scânteianu geeft de bal voor. Szirmay geeft de bal voor. Alexa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Camargo is nu in balbezit. Barcikowski onderschept slim de pass. Barcikowski geeft een lange en hoge pass. Mocarzel krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Quang de bal. Sipelgas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Camargo met een sublieme pass. Boëtius is nu in balbezit. Wyszyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wyszyński krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Wyszyński met een sublieme pass. Olszówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszówka probeert naar een medespeler te passen. Budinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budinić schiet op doel. Stivala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Club 69%, Lichiresti Old Club 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Club - Lichiresti Old Club 0:0