Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Iasi F.C.Háromszėk
L442 Tactiek zs433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
62 gemiddelde waardering 56.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Bregović is nu in balbezit. Bregović geeft de bal voor. Hruszowiec probeert de bal met de borst te controleren. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Storry probeert naar een medespeler te passen. Sabou probeert de bal aan de voet te houden. Bregović is nu in balbezit. Bregović geeft een lange en hoge pass. Sabou springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Leśniarek met een sublieme pass. Tagle met een sublieme pass. Novi is nu in balbezit. Novi geeft een lange en hoge pass. Macchiavello maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzakatan bokst de bal weg. Paal!

7e minuut.
Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. Nowik probeert naar een medespeler te passen. Angarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarone geeft de bal voor. Jilozinho krijgt zijn hoofd ertegen. Butucea bokst de bal weg.

29e minuut.
Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek rent richting de bal. Bregović onderschept slim de pass. Bregović geeft een lange en hoge pass. Jilozinho krijgt zijn hoofd ertegen. Butucea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Leśniarek probeert naar een medespeler te passen. Kadúk bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Leśniarek zal de hoekschop nemen. Macchiavello krijgt zijn hoofd ertegen. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - F.C.Háromszėk 0:1

33e minuut.
Huegún passt de bal met de wreef. Bregović is nu in balbezit. Bregović probeert naar een medespeler te passen. Nowik geeft de bal voor. Jilozinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Iasi 47%, F.C.Háromszėk 53%.
Arsenal Iasi - F.C.Háromszėk 0:1

64e minuut.
Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowik geeft de bal voor. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Butucea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Iasi - F.C.Háromszėk 1:1

65e minuut.
da Alegria komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Port geeft de bal voor. Kadúk rent richting de bal. Bregović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bregović krijgt een gele kaart. Kadúk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Jilozinho is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hruszowiec ... Strafschop! Jilozinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Jilozinho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Iasi - F.C.Háromszėk 2:1

70e minuut.
Inworp. Nosov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Morais komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmigło komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Port raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pocierznicki komt het veld opgelopen. Bregović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún geeft een lange en hoge pass. da Alegria krijgt zijn hoofd ertegen. Butucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Iasi 57%, F.C.Háromszėk 43%.
Arsenal Iasi - F.C.Háromszėk 2:1