Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winner Spirit inter scb
WS3 Tactiek 451*
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
63.1 gemiddelde waardering 51.6
outstanding Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Trimarco verovert de bal door een tackle van achteren. Trimarco geeft een lange en hoge pass. Gloor rent richting de bal. Gloor haalt uit met een fantastische trap. Gogean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 1:0

8e minuut.
Roοney passt de bal met de wreef. Maciąg rent richting de bal. Lopičević onderschept slim de pass. Lopičević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 2:0

11e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano probeert naar een medespeler te passen. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balkestein onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı met een sublieme pass. Lopičević rent richting de bal. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. Gogean probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 3:0

15e minuut.
Tyfus passt de bal met de wreef. Maciąg is nu in balbezit. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. Gogean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 4:0

27e minuut.
Yetmez onderschept slim de pass. Yetmez geeft een hoge lob. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz schiet op doel. Sanabria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 4:1

34e minuut.
Roοney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roοney passt de bal zonder na te denken. Söllinger rent richting de bal. Söllinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 5:1

41e minuut.
Kalluste is nu in balbezit. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor geeft een hoge lob. Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nano probeert naar een medespeler te passen. Gloor rent richting de bal. Gloor haalt uit met een fantastische trap. Gogean bokst de bal weg. Lopičević heeft problemen om de bal te vangen. Balkestein is nu in balbezit. Lopičević onderschept slim de pass. Lopičević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winner Spirit 36%, inter scb 64%.
Winner Spirit - inter scb 6:1

47e minuut.
Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger verovert de bal door een tackle van achteren. Söllinger geeft de bal voor. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević schiet op doel. Gogean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 7:1

51e minuut.
Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger probeert naar een medespeler te passen. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 8:1

57e minuut.
Balkestein geeft de bal voor. Aquvov geeft een lange en hoge pass. Söllinger kopt de bal weg. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević draait met de bal, schiet en ... Gogean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Gloor is nu in balbezit. Lopičević rent richting de bal. Gloor is nu in balbezit. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. Gogean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Söllinger neemt de hoekschop. Balkestein is nu in balbezit. Lopičević verovert de bal door een tackle van achteren. Lopičević schiet op doel. Gogean bokst de bal weg.

82e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor rent richting de bal. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor rent richting de bal. Gloor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tyfus passt de bal zonder na te denken. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Fistanlı kopt de bal weg. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević draait met de bal, schiet en ... Gogean bokst de bal weg.

88e minuut.
Tyfus kopt de bal weg. Trimarco heeft problemen om de bal te vangen. Trimarco geeft de bal voor. Fistanlı rent richting de bal. Fistanlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Söllinger geeft een lange en hoge pass. Nano is nu in balbezit. Nano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winner Spirit - inter scb 9:1

90e minuut.
Daar is Kalluste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balkestein is nu in balbezit. Fistanlı onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fistanlı de bal. Fistanlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winner Spirit 40%, inter scb 60%.
Winner Spirit - inter scb 9:1