Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Fc.Poiana Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22994
Fc.Poiana STIINTA BREAZA
5. 3313 Tactiek extra
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
73.8 gemiddelde waardering 59.5
incredible Schieten solid
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Čaňo met een snelle inworp. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft een hoge lob. Hilmarsson krijgt zijn hoofd ertegen. Chaina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - STIINTA BREAZA 1:0

9e minuut.
Čaňo kopt de bal weg. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson is nu in balbezit. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - STIINTA BREAZA 2:0

17e minuut.
Klungelig pakt Żulewski de bal. Ožegović rent richting de bal. Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żulewski geeft een hoge lob. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - STIINTA BREAZA 3:0

24e minuut.
Maguinho geeft een hoge lob. Chitic rent richting de bal. Iraola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chitic raakt geblesseerd tijdens het duel. Żulewski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fermić geeft de bal voor. Chunchulin kopt de bal weg. Wewiórski is nu in balbezit. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Madincea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Madincea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Duret geeft een hoge lob. Manzone speelt de bal door. Daar is Gioga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sioćko is nu in balbezit. Hilmarsson onderschept slim de pass. Chunchulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaňo rent richting de bal. Čaňo haalt uit met een fantastische trap. Chaina bokst de bal weg.

40e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Chunchulin heeft problemen om de bal te vangen. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - STIINTA BREAZA 4:0

43e minuut.
Chunchulin met een sublieme pass. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gioga krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Iraola geeft de bal voor. Ožegović rent richting de bal. Ožegović speelt de bal door. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Poiana - STIINTA BREAZA 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 36%, STIINTA BREAZA 64%.
Fc.Poiana - STIINTA BREAZA 4:1

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jee-Son komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Torres met een sublieme pass. Daar is Maguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maguinho geeft een hoge lob. Jee-Son is nu in balbezit. Jee-Son schiet op doel. Chaina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sioćko de bal. Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilmarsson schiet op doel. Chaina bokst de bal weg. Paal!

74e minuut.
Duret heeft problemen om de bal te vangen. Iraola rent richting de bal. Hilmarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hilmarsson draait met de bal, schiet en ... Chunchulin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Manzone probeert naar een medespeler te passen. Hilmarsson heeft problemen om de bal te vangen. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Jee-Son krijgt zijn hoofd ertegen. Chaina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duret controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Iraola rent richting de bal. Chitic onderschept slim de pass. Chitic probeert naar een medespeler te passen. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hilmarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal zonder na te denken. Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son draait met de bal, schiet en ... Chaina bokst de bal weg. Duret verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic geeft de bal voor. Hilmarsson springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Poiana 33%, STIINTA BREAZA 67%.
Fc.Poiana - STIINTA BREAZA 4:1