Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: B&N Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39000
B&N cucuruzul iasi
att Tactiek 20at
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.9 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Limpens met een snelle inworp. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Limpens is nu in balbezit. Limpens geeft de bal voor. Rob springt en kopt de bal. Menéndez Erimia bokst de bal weg.

7e minuut.
Zancu geeft een hoge lob. Estrada met een sublieme pass. Fejkiel kopt de bal weg. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - cucuruzul iasi 1:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abajo met de inworp. Sirotić rent richting de bal. Sirotić geeft een lange en hoge pass. Parca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bakas heeft problemen om de bal te vangen. Bakas geeft een hoge lob. dos Santos Silva heeft problemen om de bal te vangen. Rob rent richting de bal. Rob haalt uit met een fantastische trap. Menéndez Erimia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens speelt de bal door. Korff rent richting de bal. Korff draait met de bal, schiet en ... Menéndez Erimia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - cucuruzul iasi 2:0

35e minuut.
Fejkiel passt de bal met de wreef. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zancu. Zancu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Klungelig pakt Rob de bal. Fejkiel rent richting de bal. Agüero met een sublieme pass. Rob rent richting de bal. Rob haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Reino de bal onder controle te krijgen. Zancu onderschept slim de pass. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens geeft de bal voor. Rob maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Menéndez Erimia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Korff krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - cucuruzul iasi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 40%, cucuruzul iasi 60%.
B&N - cucuruzul iasi 3:0

48e minuut.
Inworp. Limpens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een lange en hoge pass. Rob maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Sirotić de bal. Sirotić passt de bal in één keer door. Abajo rent richting de bal. Abajo geeft een hoge lob. Parca krijgt zijn hoofd ertegen. Estrada bokst de bal weg. Parca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Daar is Parca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel passt de bal in één keer door. Daar is Limpens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limpens geeft een hoge lob. Rob springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Reino verovert de bal door een tackle van achteren. Reino probeert naar een medespeler te passen. Parca rent richting de bal. Parca haalt uit met een fantastische trap. Estrada probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - cucuruzul iasi 3:1

61e minuut.
Estrada komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Prazeres probeert de bal aan de voet te houden. Rob rent richting de bal. Sirotić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sirotić krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Klungelig pakt Limpens de bal. Limpens speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. Menéndez Erimia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zancu rent richting de bal. Zancu passt de bal met de wreef. Limpens speelt de bal door. Korff is nu in balbezit. Korff haalt uit met een fantastische trap. Menéndez Erimia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Huberthus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rob is nu in balbezit. Rob draait met de bal, schiet en ... Menéndez Erimia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - cucuruzul iasi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 44%, cucuruzul iasi 56%.
B&N - cucuruzul iasi 4:1