Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid F.C.INTER Bucuresti
OldBoys6r Tactiek Johny2016
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
67.8 gemiddelde waardering 68.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Küng controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Horn neemt vlug de vrije trap. Udroiu kopt de bal weg. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perugini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete geeft de bal voor. Udroiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Szabat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sagnol verovert de bal door een tackle van achteren. Sagnol geeft de bal voor. Küng probeert de bal met de borst te controleren. Küng draait met de bal, schiet en ... Cwyl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - F.C.INTER Bucuresti 1:0

27e minuut.
Daar is Perugini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perugini geeft een lange en hoge pass. Popescu kopt de bal weg. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - F.C.INTER Bucuresti 2:0

30e minuut.
Sagnol rent richting de bal. Maruna onderschept slim de pass. Maruna met een sublieme pass. Udroiu rent richting de bal. Udroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holca heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alanović neemt de hoekschop. Udroiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Szabat bokst de bal weg.

35e minuut.
Daudén Ibáñez kopt de bal weg. Klungelig pakt Phelps de bal. Küng verovert de bal door een tackle van achteren. Küng haalt uit met een fantastische trap. Cwyl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - F.C.INTER Bucuresti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 51%, F.C.INTER Bucuresti 49%.
LV`s Real Madrid - F.C.INTER Bucuresti 3:0

51e minuut.
Phelps geeft de bal voor. Klungelig pakt Moromete de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda geeft een hoge lob. Küng springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Daar is Alanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal in één keer door. Muhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna probeert naar een medespeler te passen. Udroiu rent richting de bal. Horn is nu in balbezit. Horn schiet op doel. Szabat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Phelps geeft de bal voor. Inworp. Rivas met de inworp. Ślużyński geeft een hoge lob. Daudén Ibáñez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Cwyl trapt de bal weg. Klungelig pakt Popescu de bal. Udroiu rent richting de bal. Udroiu schiet op doel. Szabat bokst de bal weg.

59e minuut.
Perugini bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugini passt de bal zonder na te denken. Horn probeert naar een medespeler te passen. Udroiu rent richting de bal. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Horn is nu in balbezit. Horn passt de bal met de wreef. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu schiet op doel. Szabat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - F.C.INTER Bucuresti 3:1

68e minuut.
Daudén Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Ślużyński rent richting de bal. Ślużyński speelt de bal door. Küng is nu in balbezit. Küng haalt uit met een fantastische trap. Cwyl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. Daudén Ibáñez kopt de bal weg. Küng rent richting de bal. Küng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - F.C.INTER Bucuresti 4:1

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cwyl niet meer kan verder spelen. Baltaş komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Maruna. Goede buitenspelval van de verdediging. Delamare komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lăcustă passt de bal zonder na te denken. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna passt de bal zonder na te denken. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pineda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delamare bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamare geeft de bal voor. Szabat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Ślużyński geeft de bal voor. Phelps bereikt de bal nog maar net als eerste. Phelps passt de bal in één keer door. Daudén Ibáñez is nu in balbezit. Daudén Ibáñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Horn heeft problemen om de bal te vangen. Phelps geeft een hoge lob. Delamare is nu in balbezit. Delamare geeft een lange en hoge pass. Udroiu krijgt zijn hoofd ertegen. Szabat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca geeft een hoge lob. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kondrk heeft problemen om de bal te vangen. Kondrk passt de bal in één keer door. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - F.C.INTER Bucuresti 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 53%, F.C.INTER Bucuresti 47%.
LV`s Real Madrid - F.C.INTER Bucuresti 4:2